pátek 17. listopadu 2017

Formičky na ořechy malé

Formičky na ořechy malé

Musím se pochlubit - sehnala jsem formičky na ořechy ale mini. Nejdříve jsem si říkala, když jsem je viděla v krámě, kdo se s tím bude dělat, ale pak jsem přemýšlela a šla jsem si je druhý den koupit. Vypadají krásně a jsou hlavně malinké, rovnou do pusy. A z jedné várky jich je opravdu hodně. Nabízíme vám velký výběr VYKRAJOVÁTEK A VŠE NA ZDOBENÍ - vykrajovátka všech druhů a velikostí - na zdobení Královskou glazuru, která se neláme a nedrolí - sáčky na zdobení perníčků - na slepování sladkého pečiva je vhodná Linecká náplň.


Cukrářské potřeby a pomůcky na pečení, cukrářské suroviny, formy na pečení, vykrajovátka, formičky a potahovací hmoty. Prodám formičky a vykrajovátka na vánoční pečení a různé věci na vánoce (barevné koule jsou svíčky), i jednotlivě. Formičky na vosí úly prodány.


Na našich www stránkách prodáváme české- formičky , které jsou skutečně vyrobeny v česku (CZ). Vánoční formičky a vykrajovátka na pečení proto snad v žádné domácnosti nesmí chybět. Všichni milujeme vánoční cukroví z formiček , ať už jde o pracny, košíčky i rohlíčky s krémem, bábovičky nebo vánoční ořechy.


Teflonová vyklápěcí formička. Malé formičky na cukroví se vždycky hodí, zejména potom v případě, že chcete pro děti nachystat větší množství malých lahodných soust. Přesah na jedné straně slouží ke snadnějšímu uchopení a vyloupnutí těsta z formy.


Milá Šárko, formičky na ořechy jsem si koupila v úterý a teď brouzdám po netu a hledám ten nejlepší recept. Myslím, že jsem ho právě našla. Vaše recepty mě nikdy nezklamaly, tak doufám, že i teď se dílo podaří.


Formičky na ořechy malé

Ořechy mi vždycky chutnaly, ale nevím proč, u nás doma se nikdy nepekly. Takže to bude jedna velká. Zapomeňte ale na svůj obvyklý arsenál a doplňte svá vykrajovátka a formičky o nové tvary. Uvidíte, že vám najednou bude i mnohem víc chutnat.


Ke starším kouskům se pak při pečení můžete vracet s kulinářskou nostalgií, nebo je s novými zkuste klidně kombinovat. Věnečky 20ks sada formiček na cukroví – Skladem. Vítejte ve světě suchých plodů z celého světa. Menší ořechy pečeme minut, větší asi minut, záleží na velikosti formiček. Z těsta odebíráme malé kousky, které vmáčkneme do formiček a skládáme na plech.


Mezitím si vymažeme formičky na ořechy rozpuštěným máslem. Ořechy pečeme ve vyhřáté troubě zhruba minut na 1°C. Ještě teplé hotové ořechy lehce z formiček vyklepneme a necháme vychladnout.


Vhodné na cukroví, perníčky, potahové. Těstem (bez vymazávání) naplníme formičky na ořechy. Pečeme minut na 175°C. Hotové ořechy šly krásně vyklopit aniž by se poškodily.


Formičky na ořechy malé

Mezitím připravte krém rozmixováním změklého tuku se sirupem, mirinem a citronovou šťávou. Pomalu přidávejte ořechy , až krém zhoustne. Balení obsahuje 20ks formiček z poteflovaného plechu. Použít se může také na nejedlé hmoty jako např. Skladujte odděleně od nářadí používané na nejedlé materiály.


Snadno si tak vyberete přesně podle svých potřeb. S formičkami zvládnou pracovat i malé děti. Všechny materiály podléhají přísné kontrole zdravotní nezávadnosti.


Podobně jako u křehkých plněných rohlíčků jsem letos i na ořechy koupila nové formičky , už bylo potřeba je obnovit :) Jsou možná trochu menší, ale zase krásně hluboké, takže je dostatek místa na krém. Ořechy si můžete upéct už teď, ale krémem naplňte až pár dnů před svátky. Jak bábovičky, tak ořechy i rybičky, motýlky, rohlíčky a ostatní. Já si z těsta udělám kuličku, hodím ji do hladké mouky tak, aby byla lehce obalená a pak ji vtlačím do formičky. OŘECHY , NEJLEVNĚJŠÍ OŘÍŠKY.


Zlomky ( půlky, třetinky ) jader kešu ořechů, vhodné zejména na další zpracování, pečení, raw deserty atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky