pondělí 13. listopadu 2017

Ultrazvuková špachtle profi

Jak se ultrazvuková špachtle RIO FASSpoužívá? Při prvním kontaktu se špachtlí jsem si říkala, že obsluha bude asi složitá, jelikož je na ní nějak moc tlačítek. Vzala jsem tedy do ruky návod k použití a začala číst. Zjistila jsem, že ovládání špachtle RIO FASSje velice jednoduché.


Přístroj zapnete stiskem.

Kč (€) Vytvořeno syst. Změkčující roztok pro ultrazvukovou špachtli. Profesionální ultrazvuková špachtle. Zařízení je určeno pro komplexní péči o pleť a následující postupy.


Povrchový a mediální peeling. Co všechno Vám nabízí ultrazvuková špachtle ? Ilwy Supersonic Profi ultrazvuková špachtle na čištění pleti.

Omlazení, redukce vrásek a konec tvorby akné ! Je určen pro udržování hebké a hladké pleti, odstraňování přebytečného mazu z pórů pokožky zabraňující tak tvorbě akné, černých teček a pro aktivaci kožních buněk a tím snížení tvorby obličejových vrásek. Kavitační peeling díky ultrazvukové technologii bezbolestně očišťuje pokožku od nečistot, upravuje mikrocir. Mnohdy jsou černé tečky moc hluboko ( ale z povrchu pleti to bere takový hnus, až to nechanechapu). Ošetření není nepříjemné a klient nemá zarudlou ani extrémně namáhanou pokožku, jak tomu bývá při ručním ošetření. Klient během ošetření slyší pouze slabý zvuk ultrazvukové špachtle , který nebrání mnohým klientům, aby během ošetření usnuli.


Zlepšení kvality pokožky Kosmetický ultrazvuk. Dochází ke zlepšení kvality pokožky, zrychlení metabolismu a regeneraci kožní tkáně. Odstranění odpadních látek z. Nová ultrazvuková špachtle s galvanickou funkci spojuje dvě profesionální ošetření. Na jedné straně hloubkově čistí pokožku a odstraňuje odumřelé buňky a na druhé straně vyhlazuje vrásky, zmenšuje póry a léčí pigmentové skvrny.


Rio Beauty ultrazvuková špachtle FASS. Další důležitou funkcí je sonoforéza, tj. Chystáte se zařizovat nové studio, rozšířit nabídku služeb a potřebujete poradit?


Máme let zkušeností s prodejem přístrojů, se kterými pracujeme na vlastním studiu.

Máme výhodné ceny Nabízíme skvělý poměr kvalita - cena produktu - služby! Trpíte problémy jako jsou mastná pleť, černé tečky, máte pórovitou pleť a všimli jste si přibývání vrásek? Ultrazvuková kosmetická špachtle , kterou si zajistíte profesionální vyčištění pleti. No, asi je nejvyšší čas, abyste přistoupili k hĺbkovejšiemu čištění pleti.


Bohužel čas plyne a tento proces jen tak. Tato metoda je daleko šetrnější a méně traumatizující pro pleť než celkové mechanické čištění. Pokud jste uvěřili zázrakům, kterými nad jiné povyšují kosmetická studia ultrazvukovou špachtli, pravděpodobně své jizvy po akné nosíte dál.


Navzdory tomu, co hlásají v inzerci kosmetická studia, ultrazvuková špachtle neumí vše, co se o ní píše. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky