úterý 14. listopadu 2017

Smaltování návod

Smaltování bez pícky: základní návod. Na tuto techniku potřebujete smaltovací pudr Efcolor. Pudr je určený k domácímu smaltování na kov, sklo, dřevo, porcelán a keramiku. Lze dekorovat také na kámen a jiné materiály, které vydrží za. Trocha inspirace pro vaše domácí smalto.


Návod připravila Alena Machalová. Tentokráte půjdeme zlatou střední cestou a ukážeme si, jak se vypaluje na plotýnce. Přestože se prodává velká řada různých tvarů plíšků pro smaltování , takže můžete použít zakoupený plíšek. Může se však stát, že se nepodaří sehnat rozměr podle vašich. Rádi byste doma zkusili techniku smaltování bez pícky?


Můžete začít klidně hne bude Vám k tomu stačit smaltovací pudr pro domácí smaltování , bižuterní komponenty a podložka na smaltování. Zapněte elektrickou plotýnku na maximum. Přes punčochu bohatě posypejte část sklíčka práškem. Bude-li vrstva prášku příliš slabá, po zapečení.


Uvádíme návod na splétání saténových šňůr technikou kumihimo. Technikou splétání si můžete vytvořit vlastní okrasné šňůry, na které pak zavěsíte své originální výrobky z polymerových hmot, smaltování bez pícky, nebo prostě krásný přívěsek, který jste si přivezli z výletu a má pro vás nostalgickou osobní hodnotu. Save the earth and look damn good doing it. Jednoduchá pícka na smaltování bez pícky.


Pro smaltování není nutná (viz náš návod na smaltování na vařiči), ale je s ní příjemnější práce. Stačí vložit čajové svíčky a můžete snadno smaltovat pomocí prášku Efcolor. Výška pícky cca 13cm, průměr pícky 15cm.


Balení obsahuje: pícku, včetně pokličky. Při malování druhé strany motýla akrylovou barvou použijte podobné odstíny jako u smaltování , vypadá to potom, že motýl má rub a líc. Do děr vložte pevnější drátek nebo sponu na papír, jejíž tvar uzpůsobíte. Ve spodní části drátek ohněte podél těla motýlka, tělo je tak fixované a vyvážené.


Martina Janečková Jmenuji se Martina, mám dvě dcery - Zuzanku let, Evičku let a syna Kubíka let. Nedokážu sedět s rukama v klíně, proto neustále vymýšlím výrobky k výzdobě bytu, zabavení dětí, nebo jen pro radost. Nevíte si s něčím rady?


Potřebujete do začátku poradit jak používat barvy a další výtvarné potřeby? Pak právě pro Vás jsme připravili novou část našeho e-shopu, kde se můžete učit z množství článků a návodů a díky tomu ještě zlepšit Vaši práci. Podrobný návod pro obnovu smaltu. Smalt, určený k obnově povrchu litinové lázně, je materiál, který obsahuje základ a tužidlo.


Proto je nutné s ním zacházet jako s komplexním chemickým složením. Vzduch v teplovodnom obehu kúrenia prináša iba trápenie. Bráni prúdeniu vody, znižuje účinnosť vykurovania, a ak sa nahromadí na kritickom mieste, môže spôsobovať aj hluk.


Náprava je jednoduchá, stačí vedieť, ako možno tento vzduch vypustiť a doplniť vodu. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Krok za krokem do světa barev. Výtvarný ateliér Malování kreslení pořádá netradiční výtvarné kurzy. Akryl Pouring - výroba abstrakcí pomocí akrylových barev. Akrylový Pouring - nová zajímavá metoda, jak pomocí Pouring média a akrylových barev vykouzlíte krásné a velmi inspirativní abstrakce.


Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky