čtvrtek 9. listopadu 2017

Staré smaltované umyvadlo

Prodám staré smaltované nádobí co je na foto. Třeba se bude někomu hodit. Koukni na mé další inzeráty. Menší hnědý hrnec-180kč.


Tato nabídka od prodejce sunnybyla archivována dne 21.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybavení kontejneru: umyvadlo , zácho elektrický rozvaděč, osvětlení, klima, vstup, toaleta je umístněna naproti vstupu do kontejneru. Používá se především k instalaci ve stávajících bytových jádrech panelových domů v kompletu s vanami s otvorem na okraji vany Estap BYJA nebo T-line BYJA. Bílé smaltované umyvadlo s modrým lemem. Umývadlo smalt otočné typ 234.


Norma otočné umývadlo smaltované. Plechové smaltované vany ESTAP s otvorem pro umyvadlo. Detailní popis umyvadlo smaltované.

Ostatné - Stare umyvadlo bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. STARÉ SMALTOVANÉ UMYVADLO.


Aukce 1Kč s dopravou 3Kč. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. Staré litinové držáky na umyvadlo. Se starou vanou odešlo i staré otočné umyvadlo. Mnozí lidé se ale do kompletní rekonstrukce pouštět nechtějí, a tak se nabízí pouze výměna zařizovacích předmětů za nové.


Proto zařadil výrobu jeho plnohodnotné náhrady do. Má šedobílou barvu s nazelenalým stínováním okrajů. Vrchní okraj zpevněný obrubou je hezky přizdobený slabou zlatou linkou. Tato obvodová linka nenápadně okrášluje i spodní bok umyvadla.


Větvičky s květy růží mají růžovou barvu. Velmi dobrý původní stav bez poškození pouze s mírným opotřebením. Zahradní umyvadla na zeď.

Vady povrchu, místy opravováno, kryt odpadu má jiný odstín než umyvadlo viz. Fotky černého umyvadlo přidány pouze z důvodu rozměrů. Při platbě převodem doprava zdarma.


Renovace smaltované zahradní výlevky (umyvadla) Stav. Jsou to věci různé kvality, velikosti, barvy. Oťuky, ale stále pěkný stav. Stačí je jen opláchnout vodou a posypat práškem do pečiva. Poté je dobré nechat prášek působit přes noc a ráno ho jen umýt.


Smaltované bude jako nové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky