pondělí 20. listopadu 2017

Technické látky metráž

Internetový obchod Chci Látky. Najdete u nás také pletací a háčkovací vlny a příze, bytový textil. Bytové a technické látky Speciální projekt si pochopitelně žádá speciální materiály.


Kontaktní údaje na pracovníky webu látky metráž. V e-shopu máme bavlněné látky různé gramáže a šíře. V metráži velmi levně koupíte dětské látky s roztomilými obrázky.

Máme pro vás také galanterii a doplňky do bytu. Zboží skladem odesíláme ihned a za kvalitu ručíme. Potahové látky metráž můžete koupit na stránkách modernatex. Bavlnené látky metráž , zmesové látky , metráž rôznych vzorov a farieb.


Vhodné na šitie posteľného prádla, letného oblečenia, obrusy, vankúše, tašky, patchwork, dekorácie. V našej ponuke nájdete bavlny rôznych farieb, vzorov, s detskými vzormi, s rôznou gramážou. Metráž stříháme podle přání a dodáváme již od m. Pojďte s naší pomocí zrealizovat své sny o šití a prohlédněte si naše přehledně rozřazené látky i galanterii.

V naší kategorii Látky A - Z Vám kromě vždy aktuálních, módních dezénů a barev nabízíme výběr různých materiálů za férové ceny. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Autorské vzory látek, potisk látek na míru.


Top kvalita látek jaké jinde nenajdete. Chcete oživit váš interiér? Nabízíme velký výběr vzorů, od klasických květin po moderní netradiční motivy. Vyberte si u nás z mnoha druhů dekoračních látek.


Naše látky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu a naleznete u nás širokou paletu barev a šíří. Využijte našeho e-shopu a pořiďte si metráž látky z pohodlí vašeho domova. Bavlněné vlákno však není příliš elastické, což se projevuje především tak, že se bavlněné látky mačkají. Bavlna dobře absorbuje vlhkost a poměrně rychle schne.


Kvalitní bavlna nežmolkuje. Je příjemná na nošení a není drahá. Snese vysokou teplotu při žehlení i při praní (dá se vyvařit) a smí se napařovat.


Bavlnená metráž je krčivá, priedušná, môže sa prať v pračke a pomaly schne. Dotyk s bavlnenou látkou je príjemný. Naše bavlnené látky si zákazníčky obľúbili na výrobu odevov či dekoračných a bytových doplkov ako vankúše, závesy, obliečky, behúne i obrusy.

Nánosované materiály zajistí vašim výrobkům pro volný čas, outdoor a sport špičkové užitné parametry a nevšední design. KORTEXIN - 1 polyester Nylon - 1 polyamid Polyester 1 Tartexin- plachtovina Neopren Síťovina Subli. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce dan. Zabezpečujem metráž aj z pakistanu , z číny, ale len s kvalitou minimálne porovnatelnej s českou! Za kvalitu ručím , prípadné problémi riešim pružne k spokojnosti zákazníkov. V rámci udržania perspektívneho rastu firmy a na základe požiadaviek zo strany obchodných partnerov postupne rozširujeme náš sortiment o nové druhy a obmieňame dezénové ponuky.


V samostatné kategorii najdete také levné látky , zbytky a slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky