pondělí 27. listopadu 2017

Spz se jmény

Spz se jmény

Free Shipping Available. Třeba s oblíbenou kombinací čísel nebo se jménem (ilustrační foto)Foto: Filip. Imitace automobilové registrační značky (RZ, dříve SPZ ) se jménem ve více rozměrech od drobných na kolo až k reálné velikosti značky. SPZ se jmény zmínku nenašel. Možností volby vlastní barevné kombinace.


SPZ můžeme vyrobit v menším či větším rozměru, v jiných barvách, SPZ můžete mít i pouze jako samolepku. Na SPZ nemusí být pouze jméno, ale i různý text (např.: NEVĚSTA, ŽENICH, NOVOMANŽELÉ, …). Cena za výrobu SPZ o jiných než běžných rozměrech Vám bude propočítána a obratem sdělena e-mailem nebo telefonicky.


Cedulky se jménem SPZ - RZ Cedulky se jménem SPZ - RZ. Plechové cedulky jsou originálním doplňkem do auta, kanceláře, dílny, kočárku apod. Můžete je připevnit dvojicí přísavek nebo zavěsit přímo na zeď. Tento koncept tvoří 1nejpo.


Pokud budete pokračovat v prohlížení našich stránek bez provedení změn v nastavení Vašeho prohlížeče, předpokládáme, že souhlasíte s používáním cookies. Zcela chápeme, že Vás nudí sériově vyráběné cedulky, které má každý, navíc se můžete setkat s nedostupností Vašeho jména v designu, který chcete. Nabízíme tedy zakázkově vyráběné spz jmenovky o formátu SPZ - 52x11cm, jakékoli jméno či přezdívka pro nás není problém.


Vaše jmenovka bude prostě Vaše. Cedulky na zakázku s individuálními motivy a jmény nevyrábíme! Cedulky jsou pouze jedinečným dárkem a nejsou určeny místo znažky na auto. Ve větších velikostech pro automobil, v menší formě pro kola v kolárně, nebo kočárek v kočárkárně.


Imitace RZ (Registrační značky, dříve SPZ ) se jménem Natálka. SPZ na kočárek se jménem - textem na přání. Zdravím všechny,mám takovej dotaz-kde bych mohl sehnat takový ty značky se jmény ,co maj vždycky všichni za sklem? Vyrábíme originální dárky se jmény.


Vyberte si kvalitní dětské tričko pro budoucího řidiče kamionu. Tričko alá jmenovka SPZ je vyrobené ze 1 bavlny od předního evropského výrobce textilu. Koncept luxusních kovových propisek se jmény , vyvinutý exkluzivně pro tradiční trh.


Nová generace elegantních propisek se jmény v atraktivním tvaru. Propisky se jmény představují osvědčený prodejní. Některé druhy jsou lisované z hliníkového plechu. Naše SPZ nejsou určeny pro vozidla v silničním provozu.


Nejedná se o právoplatnou. Tyto značky nesmí mít všechny náležitosti originálních SPZ (RZ). V okamžiku nedodání zásilky přebíráme zodpovědnost a utracené peníze vám sami vracíme. Pomohl vám kalendář se jmény ? Možná oceníte taky vánoční a velikonoční přáníčka!


Spz se jmény

Napište svoje výtky do diskusního fóra, abychom stránku vylepšili! Chcete neobvyklý a kvalitní dárek pro své blízké, přátele nebo kolegy? Hledáte originální hrnek se jménem? Hrnky se jmény - je přesně to, co hledáte!


Nejrůznější dárky s jmény , přezdívkami, osobními vzkazy, vše dle přání darujícího darujícímu. Výroba hrnků se jmény je prováděna tak, že potisk kvalitní a stálý, provádí se přímou sublimací do glazury. Oproti jiným druhům potisku se tento neloupe. Kvalitní keramika umožní vychutnat si svůj oblíbený šálek kávy nebo čaje bez přejímání pachů, navíc se velice dobře udržuje v čistotě.


Spz se jmény

Fotorekvizity cedulky na křídy, Okvětní lístky růží krásná a romantická dekorace nejen na stůl. Od Nového roku řidiči mohou žádat o vydání registračních značek (RZ) (původně SPZ , pozn. red.) na svá vozidla na přání. Přestože úřady napříč krajem evidují za první dva dny jen desítky žádostí, někde dokonce žádné, požadavky majitelů vozidel – okres od okresu – se výrazně lišily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky