úterý 14. listopadu 2017

Broušené sklo bazar

Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů broušené sklo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ostatní - Brousene sklo bazar. Vybírejte z 3inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kategorie Sklo , keramika - bazar. Nábytek - Sklo brousene bazar. Bazar online, inzerce zdarma. Starožitné sklo a keramika.


Kupujte výhodně a levně. Prohlédněte si aktuální inzeráty brousene sklo. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Mísa je z průzračného , čirého skla. Tvar mísa způsobuje atraktIvní lomy světla a tak dno měnÍ barvu dle místa dopadu světla, třeba do červena, hněda, žluta. Prodám starý kredenc z 50. Krásné broušené sklo bez prasklin. Skládá se ze částí není v kuse.


Po dohodě mohu dovézt blízké okolí Prostějova. Skříně,skleněné komody, broušené sklo a porcelán. Partner pro domov i kancelář. Váza - čiré mačkané sklo a broušené sklo , vyleptáno panorama Hradčan a č. Ocelový černý zdobený stojánek na vánoční stromeček, průměr díry 5cm, cena 2Kč.


V případě zájmu, volejte, prosím, na tel. Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Autorská, luxusní, masivní, krásná mísa z 60. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán. Tento facebook je věnovanovaný českému ručně broušenému sklu.


Brousím staré české vzory, které v sériové výrobě nenajdete. Broušení skla je můj celoživotní koníček. Popelník broušené sklo pr.


Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a vyu. Glasses are a traditional product of Bohemian crystal for more than 1years. In Bohemia, then in Austria vases adorned the seat of aristocrats and wealthy salesmen. Stropní svítidlo Top Light Velence již nevyužito, čisté, včetně žárovek, dají se nahradit led žárovkami viz. Nastavitelná délka od cca 10cm až 70cm.


Materiál nerez a broušené sklo. Nacházíte se v kategorii Skleněné vázy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky