úterý 14. listopadu 2017

Porucha pračky whirlpool f08

Price Match Promise on Genuine Whirlpool Spare Parts. Free Shipping Available. Check Out Whirlpool on eBay. Fill Your Cart With Color today! Quality Whirlpool Oven Spare Parts.


Mám pračku Whirlpool a začala se mi zobrazovat porucha F08. Netušíte, co by s tím mohlo být? Když jsem pračku dala na vymáchání a pak odstředění, pračka bylo slyšet, že vypouští vodu, ale už ji nenapustí a zobrazí se F08. Takže program vůbec neproběhne.


Pracka Indesit WITL chyba pri zacatí. Porucha pračky Ariston Hotpoint : Oprava práčky. Počas prania mi vyteká voda z automatickej práčky a pri žmýkaní tancuje.


Pračka Whirlpool AWE 85hlásí chybu F 08. Okamžitě po napuštění vody začne vypouštět. FPřeplnění vodou – tato závada pračky Whirlpool značí, že hadice nebo čerpadlo je zaplněné vodou.


Může to být ale způsobené i pěnou. Spojenie medzi ovládacím panelom a tachogenerátorom bolo prerušené – opravte elektrický obvod medzi riadiacou doskou motoru a tachovým meničom. Najčastejšie poruchy práčky Whirlpool (podobný postup však môže fungovať aj pri iných značkách) vieme vyriešiť často aj sami, nezabúdajte však, že sa jedná o elektrospotrebič a zasahovať do elektrického okruhu či pracovať so spotrebičom pod napätím by mal len odborník – elektrikár s platnou vyhláškou! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. This is info i had come up with, Findicates that the heater is an open circuit. I hope this helped you out, if so let me know by. Ak bude potrebná odborná pomoc, poradíme.


F– porucha vykurovacieho telesa. F– porucha elektronického ovládania. F– chyba v činnosti snímača hladiny vody. F– pri prevádzke odtokového čerpadla sa vyskytli problémy.


F– komunikačné problémy medzi elektronickým regulátorom a indikačným modulom. F– porucha procesu sušenia. Kvalitné automatické práčky Whirlpool s technológiou zmysel. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru.


S Whirlpool poznáte rozdiel. Zastavení pračky Whirlpool může být spuštěno kódem F, ale otázka zní: co to způsobilo a jak tuto chybu opravit? Existuje poměrně málo důvodů, ale budeme diskutovat o těch nejzákladnějších. Toto bolo na nete: chybové hlášení Fznamená poruchu elektrického systému.


Zkuste nejpve zvolit a spustit program “Čerpání”, nebo stiskněte tlačítko “Reset” na nejméně vteřiny. Rebro do bubna práčky, inak nazývané aj lopatka alebo po česky tlukadlo sa zvykne odlomiť na svojich držiakoch a vypadnúť. Príčin môže byť niekoľko, najčastejšie je to spôsobené tým, že pod bubon sa dostane cudzí predmet, ako minca, kostica ale čokoľvek, čo vypadlo z vreciek pri vkladaní prádla. Whirlpool je Americká značka a jednotka ve výrobě bílé techniky, domácích spotřebičů a různých vybavení v domácnosti. Ve většině spotřebičů má zavedenou funkci 6. Former Deputy Sheriff Eddy Craig - Right to Travel - Traffic Stop Script - Washington State Law - Duration: 49:43.


Přereušené nebo svod na kostru. Chyba Fje chyba topení. Případně je chyba kabeláže mezi topením a hladinovým spínačem. Poslední možnost je silový kontakt hladinového spínače.


Teď, sedmý rok života pračky , se uhlíky na komutátoru motoru obrousili natolik, že se rozpadli a musím je vyměnit ( F). PS: Pokud budete pračkou pokládat na bok, tak jen na tu stranu, co je přihrádka na prášek. V opačném případě Vám zbylá voda z bubnu nateče do elektroniky ! Kvalitní automatické pračky Whirlpool s technologií smysl. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Nevypouští vodu, neždímá, netopí.


Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější problémy rozebrali. A společně pro vás připravili tipy, jak nejčastějším závadám předcházet – nebo jak je řešit, když už nastanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky