čtvrtek 23. listopadu 2017

Lakovaná dvířka kuchyně

Dvířka lakovaných kuchyní vyrábíme v nepřeberném možství barev. Lze vybírat z vzorkovníku NCS, RAL. Povrchová úprava u lakovaný kuchyní dělíme do dvou skupin, dvířka ve vysokém lesku a matná dvířka. ABS hran, jako je tomu u lamino dvířek. Obojí má své kouzlo a záleží je na Vás, čemu dáte přednost.


To znamená, že barvená škála odstínů je téměř neomezená.

V případě zájmu nás neváhejte. Dětské tvary frézování Předsíň Jídelna Domácí pracovna Hotelový pokoj Kancelář Ordinace. Lakovaná kuchyňská dvířka.


Dnešním trendem jsou jednoduché linie, funkční doplňky a samozřejmě barva, což lakovaná dvířka zcela splňují. V nabídce máme také stále moderní lakovaná dvířka v matném i lesklém provedení nebo levnější variantu akrylových a fóliovaných dvířek od největšího výrobce v ČR - firmy Trachea. Při pohledu na ceník lakovaných kuchyňských dvířek uvidíte doporučené tvary pro tento způsob barvení. Pro dosažení ideálně hladkého povrchu je jako podklad použita bílá laminovaná MDF deska tloušťky mm.


Kuchyňská a nábytková dvířka - katalog.

Z důvodu bezpečnosti a dlouhotrvající odolnosti jsou čelní hrany ofrézovány. Chcete si vyměnit kuchyňská dvířka nebo dodělat další? Napište nám a vyrobíme vám kuchyňská dvířka podle vašich představ. Na výběr jsou lesklá nebo matná dvířka a také luxusní řešení dvířek včetně neviditelné úchytky, zafrézované do hrany dvířka a přelakované pro dokonalý čistý vzhled kuchyně. Lakujeme pro Vás kuchyňská v rámci.


Vyberte si ze široké nabídky materiálů a barev pro kuchyňská dvířka. Materiály můžete libovolně kombinovat, čímž získáte jedinečný vzhled Vaší kuchyně a nového nábytku. Jsme si vědomi, že různé materiály napomáhají dokonalému designu každého nábytku a určují jim styl.


Hlavní naší nabídkou jsou foliovaná nábytková dvířka. Tvary dvířek - dělíme do šesti základních skupin. Novinkou v našem sortimentu jsou dvířka dýhovaná a lakovaná. Druhým výrobním programem je výroba nábytku na zakázku jak do bytových tak veřejných prostor.


Jde převážně o kuchyňské linky, vestavné skříně, ložnice, obývací pokoje, dětské pokoje a jiné. Samozřejmostí je u nás i dodávka nábytku do restauraci jako. Styl kuchyně udávají především dvířka kuchyňských skříněk. U nás můžete vybírat z široké nabídky, třeba vysoký lesk, moderní nebo rustikální styl.


Pokud si vyberete dvířka , která se neprodávají rovnou s úchytkami, můžete se podívat na naši nabídku a vybrat si podle svého vkusu.

Kuchyně Dušek je rodinná firma, která se zaměřuje na výrobu kuchyní na zakázku. Kuchyně vyrábíme ve všech variantách, od klasických až po luxusní provedení. Jelikož jsme přímý výrobci, nejsme omezeni žádným rozměrovými řadami, jako to znáte u sektorových kuchyní. Designovou záležitostí jsou především lakovaná kuchyňská dvířka , díky vysokému lesku anebo hedvábnému matu tak působí kuchyně ještě exkluzivněji.


Dvířka nejsou foliována ale kompletně lakována. Hlavní výhodou je rovnost plochy, kvalitní zpracování rohů a zakončení laku. Je to dáno zejména obrovským výběrem barev, tvarů a forem provedení.


MDF deska 18mm jednostranně lakovaná odolným polyuretanovým la­kem. Korpusy skříněk jsou vyrobeny z 18mm laminované dřevotřísky, která zaručí potřebnou pevnost a nosnost nábytku. Korpusy jsou dodávány slepené, což zlevňuje montáž vaší kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky