čtvrtek 19. dubna 2018

Bruska na vrtáky

Bruska na vrtáky Extol 6s náhradním kamenem, 5-10mm. Sú určené na pripevnenie k povrchu, teda k pracovnému stolu. V našej ponuke nájdete brúsky na vrtáky so širokou ponukou typov, značiek a bohatých vlastností, z ktorých si určite vyberie. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Bruska na vrtáky

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Mimořádně rychlé, velmi jednoduché a přesné. Ta se otáčí během kývání nejen sem a tam, ale i kolem své osy.


Newsletter Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. VDG - A_rozsah - 13mm Vrták lze přeostřit v ruce nebo strojně na ostřič­ce. První varianta je méně vhodná, vliv bru­siče na kvalitu přeostření je zde zásadní. Abychom dosáhli vždy správného nabrou­šení špice, je vhodné použít strojní ostřičku. Jednoduše a snadno naostří vrták ve třech snadných krocích.


Bruska na vrtáky

Nakupte brusku na vrtáky na Alza. Pro vrtáky do plechu ø –. Stabilná kvalita - Jednoduchá obsluha - Vysoká kvalita brúsených plôch - Rýchle a jednoduché použitie kdekoľvek vo výrobe a údržbe - Mobilita - Bohatý doplnkový sortiment. Profesionálna brúska na špirálové vrtáky GS-2.


Brúsenie vrtákov priemer – mm, vrcholový uhol 90° – 140° brúska na HSS, HSSCo, HSS-E, HSS-PM, s doplnkovým príslušenstvom diamantovým SD brúsnym kotúčom pre TK, HM, špirálové vrtáky. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Pro broušení pravořezných vrtáků s válcovou stopkou. Rychlé, přesné a velice jednoduché broušení.


Součástí balení je ks kleštin a 2ks ostřičů. Univerzálně nastavitelný vrcholový úhel od 90° do 140°. Bohužiaľ, s touto vŕtačkou orezávatko nemôžete brúsiť malé vŕtačky od do mm, inak zariadenie zodpovedá mojim nápadom. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


Brúsky na vrtáky na sklade. Powerplus, Sthor, PROTECO a ďalších. Presná brúska na vrtáky na rovnomerné brúsenie rezných hrán špirálových vrtákov na zvolený uhol s možnosťou tvarovať špičku podľa obrábaného materiálu. Na brusce je možné brousit i podbrus příčného ostří typu „C“, neboli křížový podbrus.


Predám (vyhľadávanú)brúsku na vrtáky a nástroje nemeckej značky Deckel S0E,brúska je v 1 stave je s optikou! Priemer upínacieho púzdra od 1-16mm. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato elektrická multifunkční bruska s kompaktním designem disponuje ostřícími moduly, které lze snadno měnit. Je ideální pro ostření vrtáků, dlát, hoblíků, nožů a nůžek.


Popis: Prodám brusku na vrtáky která se nasazuje na vrtačku. Nejjednodušší a nejrychlejší způsob jak nabrousit vrták. Vyberajte z 3inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky