pátek 13. dubna 2018

Otočný talíř do mikrovlnné trouby electrolux

Electrolux je súčasťou skupiny Electrolux Group. Ak ste sa už zaregistrovali v spoločnosti AEG alebo Zanussi, môžete tieto údaje použiť na prihlásenie sa aj tu. Měří v průměru 3mm a snadno se vejde do Vaší mikrovlnné trouby. Vytvářejte různé pokrmy pomocí mikrovlnné trouby s funkcí grilu. Nebo jednoduše ohřejte jídlo, které vám zbylo od oběda.


Naše mikrovlnné trouby šetří místo v kuchyni a mají dokonale přizpůsobivý design.

Mikrovlnné trouby ELECTROLUX na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. WPro Skleněný otočný talíř PVV 201. Talíř do mikrovlné trouby pro mikrovlnné trouby Whirlpool s funkcí otočného talíře, průměr 28cm 69-bez DPH 57-Koupit.


Otočný talíř Otočný talíř 9W Výkon Maximální mikrovlnný výkon, kterým je ohříváno jídlo. Display Display Označuje přítomnost informačního display na ovládacím panelu trouby. Na tomto panelu mohou být zobrazovány například.

Není divu – jedná se o praktické pomocníky, kteří nám šetří spoustu času i námahy. Prostřednictvím těchto spotřebičů můžeme snadno a rychle ohřívat jídlo, moderní mikrovlnky však disponují i celou řadou dalších funkcí, díky. Snadné nastavení programů vám umožní správně zvolit délku cyklu i výkon pro ohřev všech druhů.


Pokud jste nedopatřením upustili a rozbili skleněný otočný talíř z Vaší mikrovlnné trouby , tento náhradní díl je přesně to, co hledáte. DATARTU byla o cca 400kč levnější než u konkurence. Shop Our Selection of Fridge Parts. Find the Right One for You!


Vacuum Parts and Accessories. High Quality, Low Price Guarantee. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Dvířka mikrovlnné trouby jsou bez jakýchkoliv zářezů a hran, ve kterých by se mohly usazovat nečistoty.


Vnitřní skleněný panel je navíc snímatel. Vestavná mikrovlnná trouba možností uložení oblíbených programů. Po ukončení přípravy se dvířka odblokují až ve chvíli, kdy je otočný talíř ve výchozí pozici.


Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Povedený design mikrovlnné trouby dodá vaší kuchyni nádech svěžího a moderního vzhledu, skvěle doladí ostatní nerezové spotřebiče.

Flexibilní vaření díky spojení mikrovln a grilu. Jednoduché ovládání díky LED displeji a otočnému ovládání. Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny. Disponuje také funkcí extra rychlého ohřevu, který oceníte, když chvátáte či automatický program, který vše nastaví za vás.


Celkový objem trouby činí litrů, skleněný otočný talíř přitom nabízí průměr 3cm. Trouba se tak hodí do středně velkých domácností. Dodáváme náhradní díly na mikrovlnky jako jsou skleněné talíře, unašeče talířů, motorky otočných talířů, magnetrony, vysokonapěťové pojistky a další díly.


Náhradní díly na mikrovlnné trouby mnoha značek. Popis: Prodám nový-náhradní talíř do mikrovlnné trouby o průměru 2mm, typové označení Y 83.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky