úterý 17. dubna 2018

Chladící polštářek lékárna

Obklady jsou snadnou, tradiční a jednoduchou metodou k mírnění bolesti, zánětů a otoků. Studené obklady se používají na tupá zranění pohybového aparátu (podvrtnutí, pohmoždění), zejména bezprostředně po úraze, pomáhají při bolesti zubů nebo při bolestech hlavy. Hřejivé obklady ulevují od bolesti za při zatuhnutí svalů po námaze, při menstruačních.


Polštářek ohřívejte až po odstavení vodní lázně z tepelného zdroje. Před přiložením na tělo jej zabalte do vhodné textilie (ručník, plena, šátek apod.). Doba přiložení studených obkladů by měla být delší než minut, prodleva mezi opakováním by měla trvat stejnou dobu. Dále je vhodný chladící polštářek a prostředky k ošetření popálenin (např. sprej nebo gel s obsahem panthenolu, aloe vera nebo kyseliny hyaluronové, mastný tyl k překrytí, případně speciální náplasti na popálení).


Chladící bandáže) Hodnocení produktu:. Můžete ho použít opakovaně, pomáhá ošetřit nejrůznější poranění a zmírňuje bolest. Máme zdraví a léky - výběr necháme na vás. SoftIce 2gelový chladící polštářek Ezetil.


Gelový chladicí polštářek GEL 2pro sport (zchlazení naraženin, otoků atd.) či převoz potravin. Polštářek může být nachlazen do -18°C (zůstává plastický) nebo nahřát na 60°C. Chladivé a teplé obklady a spreje skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Sissel, McDavi Therapearl a dalších. Online lékárna BENU vám nabízí široký sortiment léků, doplňků stravy nebo kosmetiky. Nakupte za výhodné ceny s osobním odběrem zdarma!


Hřejiví plyšáci - ZDRAVÍ - INTERNETOVÁ LÉKÁRNA , vitamíny, zdravá výživa, hubnutí a dieta, on-line, LÉKÁRNA. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma chladící polštářek. Ušetříte tak čas i peníze.


Pořiďte si do domácí lékárničky univerzálního pomocníka. Gelový polštářek Cosmos ACTIVE chladí i nahřívá, pomáhá při nejrůznějších potížích a zmírňuje bolest. Chladicí polštářky jsou běžně dostání v lékárnách, ale ve chvíli, kdy je potřebujete, se může lékárna zdát nedosažitelně daleko. Do uzavíratelného sáčku přelijte dostatečné množství prostředku na mytí nádobí např. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dá se nahřát nebo vychladit dle potřeby. Ručník je také ideálním řešením, pokud si nepříjemně spálíte záda, ramena nebo jinou část těla.


Tímto vás co nejsrdečněji zveme k návštěvě našich stánků Šťastný polštářek. V budově je také fitcentrum, lékárna stojí na hlavní třídě, naproti obchodnímu centru BILLA. Obsahuje: alkoholové, jodové a antisepticé tampony, obvaz, obinadlo, sterilní ubrousky, chladicí polštářek. Některé chladící podložky vám dokonce notebook uloží do polohy, ve které se vám bude mnohem lépe psát a efektivněji pracovat.


Lékárna s vybavením v plastovém kufříku. Naše internetová lékárna Vám přináší široký sortiment léčiv, potravních doplňků, léčebné kosmetiky, zdravotnického materiálu a prostředků zdravotnické techniky za rozumnou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky