čtvrtek 19. dubna 2018

Formicka na tartaletky

Prodáváme formičky na tartaletky dokonalých rozměrů i tvaru. Formičky na chutné tartaletky. Vybírat si můžete jak kvalitní keramické.


Vyberať si môžete tak kvalitné keramické, ako klasické kovové. Pomocou týchto formičiek môžete vytvárať tak tartaletky , ako koláčiky z lineckého cesta. V ponuke nájdete tak jednotlivé formy na pečenie, ako súpravy dvoch kusov.


Veríme, že chvíle strávené. Každá má iste niečo do seba, preto má TESCOMA oba varianty v mnohých obľúbených tvaroch a pre každý typ múčnika. Pokud máte formy s nepřilnavým povrchem, není nutné vymazávat. Dále budete potřebovat luštěniny na slepé pečení a pečící papír.


Forma keramika na koláč SRDCE ASS. Patříte mezi ty, kteří rádi tráví své volné chvilky u pečení sladkých pochoutek? Pro tyto účely nabízíme řadu šikovných formiček na pečení, které vám práci ještě více zpříjemní. Vyzkoušejte silikonové formy či vánoční formičky, které vám pomohou vytvarovat vše naprosto jednoduše a dokonale. V podstatě se jedná o linecké košíčky, které jsou plněné krémem a ovocem, případně sněhem z bílků.


Tartaletky neboli tartalette jsou francouzský moučník. Příprava tohoto dezertu není nijak náročná, obzvláště pokud si pořídíte kvalitní formičky na tartaletky z naší nabídky. Vybrat si můžete jak samostatné.


Rozměry formy jsou x 25cm. Průměr tartaletek je 10cm. Naše nabídka formiček na cukroví vás určitě uspokojí.


Najdete zde nejen různé formičky běžných známých tvarů z klasických materiálů, ale třeba i formičky silikonové v neobvyklých a zajímavých tvarech. Silikonové formičky na pečení cukroví nejen na Vánoce. Nabízíme české formičky na cukroví. Jednoduché pečení, jednoduché servírování – s těmito šesti formičkami se povedou sladké i pikantní tartaletky raz dva. Včetně prvního receptu pro inspiraci.


Díky vykrajovátku na těsto už není nutné těsto válet a ořezávat a vyjímatelné dno umožňuje vyjmout hotové tartaletky z formiček zcela jednoduše přímo na. Mavaju tartletkove plechy na vacsie aj mensie tartletky a zvyknu mat aj silikonove. Formy a plechy na pečenie, bez ktorých sa nezaobídete nielen na Veľkú noc. Potom vám život uľahčí vhodná kúpa plechu alebo formy. Tie sú alfou a omegou každého pečenia.


Vyberte si podľa tvaru a materiálu ten, ktorý potrebujete. Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku.


Hotové těsto zabalíme do potravinové fólie a minimálně na půl hodiny necháme odležet v lednici. Těsto vyndáme z lednice a vyválíme zhruba na 2-mm plát. Z těsta vykrajujeme o něco větší kolečka, než je průměr našich formiček na tartaletky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky