úterý 17. dubna 2018

Stropní sušák na prádlo ideal 6 tyčí 190 cm

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Maximální zatížení jedné tyče cca kg. Stropní sušák na prádlo Ideal šetří místo při sušení prádla.


Prádlo visí u stropu a schne rychleji. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Vytahovací stropní sušák na prádlo Ideal , který se hodí do každé domácnosti, bytu, rodinného domu, balkonu i terasy. Vhodné pro místa, kde nemůžete vrtat do stropu. V koupelně, lodžii, na balkoně nebo verandě. Praktický stropní sušák do každé domácnosti vhodný i na balón, terasu, lodžii atd.


Naše společnost má v sortimentu největší výběr sušáků na prádlo. Zaměřujeme se na prodej kvalitnich stropních sušáků ,rozkládací sušáků,svinovacích ,harmonikových, balkonových a koupelnových sušáků na prádlo. Dále nabízíme kvalitní zahradní sušáky na prádlo české výroby.


Díky vyšší teplotě prádlo u stropu uschne rychleji.

Každá z tyčí se ovládá samostatně. Kovové tyče jsou potažené bílým plastem. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Rozestup mezi tyčemi je cm. V balení naleznete vše potřebné pro montáž sušáku. Celková nosnost je kg.


Se sušícími tyčemi manipulujete jednotlivě a máte mnoho variant v jaké výšce prádlo pohodlně pověsíte a kladkami prádlo jednoduše vytáhnete ke stropu. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Vytahovací sušák na prádlo IDEAL do boční stěny je vhodný tam, kde není možnost montáž do stropu. Sušte prádlo u stropu a získáte tak více prostoru ve Vaší koupelně, nad vanou, na balkoně!


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Hlídat podobné - Vyprodáno. AKČNÍ NABÍDKA - SLEVA nemá časové omezení, je platná do odvolání. Sušák IDEAL stropní 100cm tyčí.


Nosno Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOS-domácnost. Sušením prádla u stropu získáte více prostoru v koupelně a prádlo rychleji schne.

Závěsný stropní sušák s nosností až kg šetří místo v místnosti a díky své poloze napomáhá rychlejšímu schnutí prádla. Díky způsobu montáže ke stropu nezabírá na zemi žádný místo. Praktické také je, že prádlo umístěné výše v místnosti, kde se drží teplejší vzduch, rychleji schne. Nejpříznivější ohlasy jsou zejména při montáži nad vanou.


Po usušení nezanechává ostré hrany, jako mívá po sundání z prádelní šňůry. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky