středa 18. dubna 2018

Kráječ na cibuli tupperware

Krájač na cibuľu je vhodný na. Prodám manuální kráječ na cibuli kvalitní značky tupperware , Tornádo, obsah 3ml, nepoužívaný, vhodný na sekání bylinek, zeleniny, cibule. Tupperware kráječ na cibuli - Tornádo. Nový ruční kráječ na cibuli a bylinky Tchibo Inzerát byl odebran z oblíbených.


Vidlička, pinzeta, kráječ na cibuli , zeleninu Inzerát byl odebran z oblíbených. Pozor změna poštovného!

Popis: Nový vhodné jako dárek. Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Babičkine cibuľačky: Chrumkavé placky z cibule , šunky a syra hotové za minút ! Bratislava IV – Karlova Ves. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Kráječ pro krájení cibule , zeleniny, ovoce,. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Ruční kráječ na cibuli , velmi dobrý stav. KRÁJEČ ZELENINY PRESS Tento univerzální kráječ není třeba dlouze představovat,většina jej jistě dobře zná z TV reklamy.


Jedním stiskem krásně nakrájíte zeleninu, ovoce, cibuli apod. Pokud chcete krájet na jemno, stačí stisknout vícekrát za sebou. Pro lepší orientaci přirovnám cibuli k jablku, které má šťopku a bubáka.


Takže cibuli po oloupání rozkrojím na půlku řezem od šťopky k bubákovi, položím na prkénko řezem naspod. A nyní jak správně krájet, popř. Podélnými řezy od šťopky k bubákovi a poté krátit, nebo obráceně? Vybírejte si Kráječe na vajíčka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Gumové nožičky pro lepší manipulaci a bezpečnost Sada obsahuje: planžetu pro hrubé krájení planžetu pro jemné.


Materiál: plast, nerez. Víceúčelový ruční kráječ na cibuli je vhodný pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule a další zeleniny, ovoce. Zejména u cibule oceníte, že můžete krájet velké množství cibule bez uslezených očí! Nový ergologics kráječ - malý, ale účinný pomocník do kuchyně.


Se sekáčkem lze během chvilky posekat např.

Skvělý a osvědčený pomocník. Výborně padne do ruky a snadno se s ním pracuje. Snadné čištění - po použití stačí opláchnout pod vodou. Použité zboží Před dny.


Hello kitty držák na vajíčko. Elektrický kráječ na knedlíky, nerezový, najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky