pondělí 23. dubna 2018

Sklenice s víčkem a brčkem homemade

Ať už potřebujete nové sklenice pro děti, na oslavy nebo jen tak domů, tato moderní sklenice se šroubovacím víčkem vás určitě nezklame. HOMEMADE sklenice s víčkem a brčkem cl dočasné přerušení plateb dobírkou Vážení zákazníci, v souvislosti s vyhlášením Nouzového stavu a opatřením přepravců k prevenci rizika šíření nákazy je do odvolání zrušena možnost platby dobírkou. Sklenice s víčkem uchem a brčkem mix barev 4ml.


Sklenice s víčkem a brčkem homemade

Produkty série Homemade jsou ideální pro horké letní dny. Víčko s brčkem pak chrání nápoj před nezvanými hosty, jako jsou komáři či vosy. Se sklenicemi Homemade prostě uděláte skvělý dojem všude, kam je vezmete!


Víko vybaveno gumovým těsněním. Fido Terrina Bormioli Rocco není vhodná k zamrazení a do t. Tyto sklenice s víčkem a brčkem oceníte pro jejich praktičnost - víčko nejen eliminuje případné vytečení tekutiny,. Růžová sklenice s víčkem a brčkem Premier Housewares Mason, 4ml. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie SKLENICE S BRČKEM. Chcete vědět, zda je cena Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Souhlas s užíváním cookies : Naše webové stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejímu správnému fungování. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Akční nabídka na Summer Fun. Do Summer Fun sklenic se nedostanou žádné viry a nápoj zůstane ochráněn.


Jen do vyprodání zásob, tak neváhejte a využijte mimořádných cen. O tom, že vaření je zábava není pochyb. Ale čas od času může rutina a stereotyp trochu té radosti z trávení času v kuchyni lehce ubrat. Dodejte proto vaší kuchyni špetku té magické atmosféry, která s nudou zatočí!


Britská značka Parlane vytvořila produkty v klasickém stylu, kterým nechybí nápad a do puntíku promyšlené zpracování. Stylová sklenice Mason na míchané drinky s víčkem a brčkem se hodí jak na alkoholické nápoje, tak nealkoholické, s ovocem, ledem atd Nesmí chybět na žádné párty. Zároveň tuto sklenici oceníte pro její praktičnost - víčko nejen eliminuje případné vylití tekutiny, ale také v létě ochrání nápoj před vosami a jiným dotěrným hmyzem. Pomocí masivního ucha si nebudete vychlazený nápoj tolik ohřívat. Záleží pouze na Vás na co máte právě chuť.


Zavařovací sklenice Gastro 1ml, víčko Homemade. Sada tří sklenice o objemu 2ml s víčkem a brčkem v pěkném drátěném stojanu. Praktické servírování, zajímavé pohoštění na terase, zahradě, ale i pro party doma. Ve láhvičce vynikne míchaný ovocný nápoj, díky víčku se vám nevylije, nemůže na něj dotěrný hmyz při letním posezení na terase nebo na zahradě. V praktickém drátěném stojánku nejen.


Pěkný design osvěží Váš prostřený stůl a stane se středem pozornosti. Víčko zabrání nechtěnému rozlití a brčko zase usnadní popíjení drinku. Dvouplášťový plastový kelímek s brčkem TORO konfety 500ml. Skleněná láhev s víčkem a brčkem.


Jestli tak máte pocit, že váš interiér trpí neduhy, jako jsou stereotyp a nuda, a hledáte tu správnou medicínu, sáhněte po účinných medikamentech tét.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky