pondělí 16. dubna 2018

Naražeč kombi

Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Nejpouživanější naražeč je bajonet, např. Naražeče na pivo na naražení sudu. Gambrinus, Plzeňský Prazdroj a Budvar, dále pak naražeč plochý pro Staropramen, Holba, a. POZOR NEJEDNÁ SE O KOMBINACI BAJONETU A PLOCHÉHO NARAŽEČE, JE TO SAMOSTATNÝ TŘETÍ TYP NARAŽEČE ! Kvalitní naražeč českého výrobce pro domácí použití.


Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. V detailu každého narážeče je seznam pivovarů, pro které lze narážeč použít. Samostatně tyto informace naleznete v článku Rozdělení naražečů podle pivovarů.


Méně rozšířený je pak narážeč typu Kombi. Ani jeden z narážečů nemůže zastoupit jiný! Důležité je tedy předem zjistit, které sudy ten či onen pivovar používá a který narážeč k němu pořídit. Následující odstavce pro vás mohou být přehledným návodem. Díky nim už se vám nikdy nestane, že.


Naražeč kombi

V žádném případě neslouží jako univerzální naražeč. Vybíráme naražeč na pivo. Proto je důležité vybrat správnou narážecí hlavu podle piva. KEG sudy českých pivovarů nejsou stejné. Skladem - prodejna Brno, ihned k odběru.


Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. V případě nejasností nás kontaktujte, rádi vám s výběrem vhodného narážeče nebo narážecí hlavy pomůžeme. Použití pro pivovary: Břeclav, Březnice, Černá Hora, Chodová Planá, Originál Kofola, Vsetín minipivovar Valášek, Vyškov. Plánujete oslavu a nevíte jaký správný naražeč na sud? Sestavili jsme pro vás jednoduchý přehled!


Naražeč kombi

Narážeč piva Lindr naražeč M-Type. Neváhejte a vyberte si správný naražeč. KOMBI neznamená univerzální nebo kombinovaný. Výhody a příslušenství, které.


Free Shipping Available. Některé povovary které používají sudy pro tento narážeč: Břeclav, Březnice, Černá Hora, Chodová Planá,. Mycí hlavy (sanitační adaptéry) pro propláchnutí pivních cest vodou, zabrání tak rychlé kontaminace s mikrobiologií.


Při sanitaci nezapomeňte na výčepní kohout a naražeč. Je potřeba je rozbrat, namočit do sanitačního roztoku a důkladně vyčistit a odstranit všechny usazeniny. Potravinářská hadice k propojení vzduchového vedení u chladičů s vestavěným kompresorem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Naražeč kombi

Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky