pátek 6. dubna 2018

Elektrický lis na jablka

Lis na ovocie l rámový zelený pevný rám. Rámové lisy Slúžia taktiež na lisovanie šťavy z rozdrvených jabĺk, hrozna a iného ovocia. Vyberáte nového pomocníka na odšťavovanie a premýšľate, či zvoliť manuálny, elektrický alebo pákový lis na citrusy? Prečítajte si, akými výhodami sa jednotlivé druhy pýšia. Elektrický lis na citrusy.


Je preto vhodný pre väčšie. Drvenie jabĺk na elektrickom drviči ovocia. Podrvené ovocie alebo zemiaky mož.


Zaujme také nerezové provedení, které je designově povedené, odolné a kvalitní a dále i hygienické. Unikátem je kontaktní systém s automatický vypínám, který použití dále. Materíál drevo, kovový podstavec, objem l, v balení sieťka, tyč pre ľahšie lisovanie. Ručný lis slúži na vytlačenie šťavy z jabĺk, hrozna, hrušiek a iného ovocia na výrobu muštov a vín. Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie lisy na ovocie Hľadajte podľa parametrov Gude , Slovakia trend , T. Banquet , Vares a iné Najlacnejšie na NajNakup.


Vybírejte si Lisy na citrusy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Rámové moštovače na ovoce – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l. Tento stroj je kombinovaný drtič a lis na ovoce.


Konstrukčně je toto zařízení řešeno, jako jeden stroj. Obsluha není náročná a zvládne ji jeden člověk. Drtič a lis je vybavený.


Elektrický lis na jablka

Stabilní profesionální kvalita z tlakově litého zinku, černě lakované vysokým leskem. Nálevka i lisovací kužel z nerezu. Na veškeré Vaše dotazy rádi odpovíme. Předem se omlouváme, pokud Vám odpověď na Vaše dotazy nepřijde obratem vlivem velkého časového vytížení. Náš e-shop nabízí široký výběr lisů na ovoce, drtičů na ovoce a příslušenství, které je zapotřebí pro výrobu kvalitní ovocné šťávy.


Již více než let se zabýváme prodejem moštovačů a díky tomu vám můžeme poskytnout cenné rady a odpovědi na vaše otázky. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Predám nový lis na pizza cesto Ø 3mm kruhové disky Ø 3mm z nerezovej ocele, ohrev pomocou elektrických elementov. Nový druh ohrevných telies zaručujúci väčšiu homogenitu tepla. Digitálny ovládací panel na prednej strane umožňuje nastavenie teploty kruhových diskov.


ELEKTRICKÝ DRVIČ OVOCIA, MLYNČEK NA JABLKÁ. V prípade záujmu vyrobím za 150€. Milujete jablka či jakékoliv pokrmy připravované z jablek?


Pak si pořiďte praktický kráječ na jablka Orion LUXY. Kráječ je vyroben z kvalitního chromu. Ak ste zástancom domácej kuchyne a radšej si všetko pripravíte sami doma, určite by ste mali siahnuť po lise na cesto či mlynčeku na mäso, ktoré vám poskytnú priestor na prípravu širšej škály pokrmov. A prirodzene nesmie chýbať ani klasika kuchynského náčinia ako lis na cesnak, lis na citrón či pasirák. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva.


Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Nádobu z Tritanu, sitko aj lis z nerezovej ocele môžete umývať v umývačke riadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky