středa 18. dubna 2018

Kuchyňské nože stainless steel

Hledáte kvalitní KUCHYňSKé NOžE ? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Nože Opinel jsou velmi praktickým společníkem na výletech či procházkách přírodou. Jsou velmi lehké a spolehlivé. Kromě klasických zavíracích nožů, nabzí firma Opinel i zahradnické nože , kuchyňské nože a další.


Zde se nacházíte: Heureka. Nože s pevným ostřím, zavírací nože , lovecké nože , kuchyňské nože , brousky, brusivo. COLD STEEL 3V Master Tanto IX je jedinečný nůž s pevnou čepelí. Jeho čepel o délce bezmála 2mm, hrot a také tvar rukojeti, jsou přímo vyvinuty pro koncentraci drtivé síly v seku.


Vybírat kuchyňské nože můžete podle značek, způsobu použití a jednotlivých druhů. Najdete u nás vše od malých kuchyňských nožů, přes velké víceúčelové kuchyňské nože až po cenově výhodné sady, které se zároveň mohou stát skvělým tipem na dárek k Vánocům, svatbě či narozeninám. Od finský nožů Puukko po skotské nože , od EDC nožů po lovecké a taktické nože , jednoduše si vyberte kategorii a najdete, co potřebujete. Nože můžete také nakupovat podle svých oblíbených výrobců nožů, jako jsou Böker, Fox Cutlery, Cold Steel , Fällkniven a mnoho dalších.


Kvalitní nože ostré jako břitva. Jednotlivě i celé sady. Tradičný severský nôž (puukko), vhodný na všetky bežné činnosti v prírode, na love alebo aj na každodenné použitie. Rukoväť z kombinácie brezového dreva (kučeravá a obyčajná breza) zakončená mosadzným bolstrom. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tato nerezová ocel je vlastnostmi srovnatelná s AUS8A neb 440C. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Kuchyňské nože. Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Kuchyňské nože výprodej.


Produkty v akci naleznete v kategorii Kuchyňské nože akce. Vám poradí, ako vyberať Kuchynské nože. Dlouhou tradici v tomto segmentu mají španělské, italské nebo francouzské firmy.


Mezi nejoblíbenější patří Opinel, především dvě základní řady: inox a carbon. Butlers Catler Cilio Cold Steel CS Solingen de Buyer Erba Fackelmann Fissler Herbertz Ibili. IS1B CardsharpSafety Utlility Knife Black Cardsharp- Iain Sinclair Nabídka kvalitních značkových nožů. Můžete se spolehnout na dlouhou životnost a velmi ostré, nerezavějící ostří nože ! Skeletonized handles with lanyard hole.


Kuchyňské nože stainless steel

Black nylon belt sheath with OD green paracord lanyard. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kapesní zavírací nůž Opinel s pojistkou v papírové krabičce s pouzdrem. Parker Stainless Steel Shavetta SRX.


I HOUSEHOLD AND PROFESSIONAL KNIVES STAINLESS STEEL. Vyrábí nože k všestrannému použití, nezaměnitelného. Morakniv řezbářský nůž Wood Carving Basic Stainless Steel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky