pondělí 30. dubna 2018

Sekáček na maso

Sekáček na maso

Jedná se o nůž s kovovou ostrou hlavou, která má obdelníkový tvar, na dřevěném topůrku. Nože, sekáček na maso , řeznická sekera. Ideální také na maso s kostmi. Každý je dárkově zabalen a je velmi vhodný jako dárek.


Zesílená část nože mezi rukojetí a čepelí, slouží k ochraně prstů a zároveň poskytuje oporu prstům. Sekáček 76-ND-na maso. Silná čepel o délce 15cm má úchvatný vzhle který je podtržen konstrukčním složením této části. O to se postaralo vrstev nerezové, molybdenové, vanadiové a kobaltové oceli, které tvoří naprosto d. Délka čepele je 1mm.


Japonský sekáček na maso je ideálním pomocníkem pro profi kuchaře i pro amatéry. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. V tomto videu mě uvidíte restaurovat starý sekáček na maso. Celková délka je 2mm.


Sekáček na maso

Videa a dneska se asi poserem xD. V nabídce jsou také sekáčky s paličkou na maso a sekáčky s tenderizerem. Kovové části Japonského sekáčku na maso jsou vyrobeny z odolné nerez oceli. Oproti noži je to takový šéfkuchař vaší kuchyně - je silný, robustní a jeho čepel je vždy neskuteně ostrá. Některé sekáčky mají v horní části čepele otvor pro zavěšení.


Tento sekáček na maso s lehce zakřiveným ostřím je vhodný na sekání a řezání zeleniny, salátu, drůbežího masa apod. Nepoužívejte jej však na extrémně silné kosti, hrozí vylomení nebo zlomení čepele, popřípadě Váš úraz. Oproti nožům je přizpůsobený k sekání masa a kostí - jeho celková konstrukce je výrazně těžší, což umožňuje vyvinutí. Velmi ulehčí práci při opracování a porcování masa, poradí si snadno s většími, nevykostěnými kusy masa.


Jsou vhodné nejen na maso , ale také na tvrdou zeleninu. Na trhu je nepřeberné množství sekáčků na maso , ale né každý sekáček je kvalitní. Námi nabízené sekáčky na maso vyrábí známá česká firma KDS Sedlčany. Tato firma se výrobou nožoviny zabývá už mnoho let a tím si získala výborné umístění na trhu.


Masivní čepel je vyrobena z prvotřídní nerezové oceli. Rukojeť je ergonomická, aby se nám se sekáčkem mnohem lépe manipulovalo. Je vhodný do myčky nádobí.


Sekáček na maso

Ta je následně použita při dopadu sekáčku, což. Ostří sekáčku profesionálně naostřené,délka 15cm, celková délka 2cm. Kč ( doporučeně poštou při platbě předem - na dobírku po dohodě ). Volat,psát jen vážný zájemce.


Prodám starý poctivý značený sekáček na maso (viz.třetí foto). Kč v obchodech Porovnat ceny. Barevná rukojeť z pevného plastu, díky ergonomickému tvaru dobře padne do ruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky