pondělí 9. dubna 2018

Francouzský zavírací nůž

Zakázáno je na veřejnosti dle francouzské legislativy i nošení všech předmětů, které jsou potencionálně nebezpečné. Do této skupiny patří například i ve Francii velice oblíbené nože typu Opinel (tradiční francouzský zavírací nůž se střenkami z bukového dřeva s různou délkou a tvarem čepele). Tradiční francouzský zavírací houbařský nůž - nerezová čepel. Obsahuje štěteček na čistění hub. Kapesní zavírací nůž OPINEL - TREKKING VRI - Green Apple.


Součástí je vývrtka na víno. Nůž má charakteristický tvar pro nože z tohoto regionu. Hodí se na běžné použití. Laguiole je kraj ve Francii, který proslul jako kraj světoznámých nožířů. Endura zavírací nůž s klipem, černá střenka FRN, hladké ostří.


Pardue Mini Grip, zavírací nůž s klipem, kombinované ostří. TKzavírací nůž 3G ocel pouzdro. II od firmy Acta Non Verba i přes svůj tenký profil dosahuje vysoké pevnosti. Taktické zavírací nože mají přes svůj bojový charakter všestrannou využitelnost.


Jsou vyráběny z moderních odolných materiálů, vhodné pro celodenní nošení. Originální Francouzský zavírací nůž Opinel N° s ostřím z carbonové z oceli. Střenka z jednoho kusu bukového dřeva chráněná speciálním lakem. Jeho úspěch zajistily kvalitní materiály, jednoduchost, originální francouzský design, vysoká funkčnost a precizní zpracování. Zavírací kapesní nože jsou nepostradatelným parťákem na cesty do přírody.


V naší nabídce zavíracích nožů naleznete i multifunkční nože s řadou funkcí. Nože Laquiole se vyrábí od konce 18. Rukojeť mají většinou z přírodních materiálů jako dřevo nebo paroh. Zavírací nože mohou mít párák, pilku na dřevo nebo další nářádí.


Moderní nože jsou vyrobeny z odolných materiálů. Legendární jsou zavírací lovecké nože z německého Solingenu. Jedná se o krásné kousky z kvalitních materiálů. V této kategorii jsme pro Vás připravili kolekci krásných nožů. Jejich krásu dokládá zájem zákazníků, kteří je u nás často kupují.


Jejich velikou předností je velice krásný design a luxusní provedení. Pokud toužíte po opravdu krásném noži, zde si vyberete. Najdete zde krásný francouzský kapesní nůž s čepelí z damascénské oceli, profesionální. Mile Vás jistě překvapí nejen kvalita ostří, jakou má každý kapesní nůž z naší nabídky, ale také jeho cena!


Nebo máte spíše zájem o lovecké. Vybírejte si Nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Balisong (také motýlkový nůž , někdy jen motýlek) je zavírací nůž , který má rukojeť podélně rozdělenou na dvě části. Většinou každá část rukojeti zakryje pouze půlku čepele. Jde o nůž , který je ve většině západních zemí zakázaný.


V ČR je jeho vlastnění a nošení legální. Multifunkční nůž BW - M. Funkční praktický zavírací nůž s mnoha nástroji. Relativně velký nůž tak jde nosit skrytě bez povšimnutí. Klíčová je zde konstrukce, ale i provedení a materiál. Ani zde ale kvalita nebývá levná.


Každý muž má mít svůj nůž. A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce! Zavírací lovecké nože si jejich uživatelé cení hlavně pro svou nízkou hmotnost, dobrou manipulaci a skladnost.


Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože, tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky