pátek 20. dubna 2018

Zásobník na papírové ručníky cormen zz 200 bílý

Vyroben je z bílého ABS plastu se světle šedou základnou. Prostorově je velice nenáročný a elegantní, patří k nejmenším zásobníkům na ručníky. Nástěnný zásobník na papírové ručníky ZZ v rozměru 23x25cm, případně univerzální i pro jiné rozměry a sklady. Zásobník CN papírových ručníků ZZ - bílý. Udělejte dětem radost a pořiďte jim tyto krásné zásobníky s dětským vzorem.


Má elegantní vzhled a při malých rozměrech je schopen pojmout až 4ks ručníků. Objem cca 4ZZ ručníků. Rozměry: 2x 2x 1mm. TORK pro personální hygienu a profesionální úklid veřejných prostor s výrobky ECOLAB, TASKI a CORMEN. ZÁSOBNÍK NA PAPÍROVÉ HYG.


Správné mytí rukou je jedním z nejúčinnějších způsobů prevence řady virových onemocnění jako je chřipka nebo koronavirus (COVID-19). Vyobrazení loga se může lišit. Klasické skládané ručníky rovněž do zásobníku pasují, pouze nelze naplnit celou kapacitu zásobníku z důvodu šikmého umístění balíčku s ručníky. HOTELOVÝ PROGRAM Nabízíme kvalitní hotelový program koupelnových doplňků, který je designem a hlavně svojí odolností vhodný pro všechny typy veřejných prostor. Centrum Gastronomie Sušice.


Obsah do 2ks papírových ručníků, vyrobený z plastu ABS. EbbyLine zásobník na MAXIroll bílý 2mm. Prosím, použijte minimálně znaky!


Amala Ručníky papírové skládané ZZ bílé vrstvy 160ks. Skládané papírové ručníky Z-Z b. DIAMOND police na ručníky s hrazdou, 6mm, chrom. Materiál: mosaz Provedení: chrom Krásná série vracející se do starých časů. Výborně kombinovatelná s dalšími produkty ve stejném pojetí.


Výborně ladí především s bateriemi Antea,London, s keramikou Classic a nábytkem Retro. S povrchovou úpravou v provedení chrom a. Hygiena, komfortní užívání a moderní design. Po umytí rukou nejlépe tekutým mýdlem si utřete ruce do jemného papírového ručníku a předcházejte pokapání podlahy na toaletě. Vybrat si můžete výrobky z kategorií. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji!


Hodnocení: Nehodnoceno. Prodejní cena (bez DPH) 28Kč. Dostupnost produktu: Výrobce: Corm. Je určen pro ručníky s úzkým skladem Z-Z nebo Interfold v šířce do 2mm.


Plastový zásobník na skládané papírové ručníky typu ZZ , Interfold a C. Elegantní a přitom cenově dostupný systém, zaručující vysoký hygienický standart a úsporný systém dávkování ručníků. Lze montovat na vruty i samolepky. Vybaven průzorem pro stav papíru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky