pátek 6. dubna 2018

Porucha indukční desky

Tato porucha desky může způsobit špatné uspořádání pánve na sporáku: ne ve středu varné desky , ale na boku, nebo že samotný talíř má menší průměr než samotná varná deska. Pokud je průměr nádobí v pořádku, je třeba zkontrolovat nasazení indukční varné desky na sklokeramický panel. V případě, že nedojde k. Indukční varné desky nabízejí zákazníkům mnoho praktických funkcí, aby naplnily očekávání zákazníka a jeho požadavky po pohodlí a komfortu. Vybírat desku byste si také vy měli primárně podle toho, jaké funkce nabízí.


Níže najdete výčet možných funkcí, které varné desky nabízejí. Některé z nich dnes mají indukční desky automaticky. Připravte se na montáž varné desky.


Zapojujte do kuchyňských linek o tloušťce 30–mm. Zejména indukční varné desky potřebují dostatek volného místa na spodní straně, kde mají větráky. Jen tak se mohou správně chladit, nasávat a zpětně vyfukovat vzduch. Uprostřed pracovní desky vyřízněte otvor s dostatečnou.


Opravujeme varné indukční desky. Varné sklokeramické desky s indukčním ohřevem mají výkonné vysokofrekvenční generátory, obvykle na bázi IGBT výkonových prvků. Podle koncepce je lze rozdělit na dvě skupiny.


První, klasická koncepce, používá generátory se dvěma IGBT tranzistory pro každou plotnu extra. Indukční deska se automaticky vypne za minutu po odebrání nádoby z desky ! Všechny desky mají bezpečnostní dětskou pojistku - uzamčení desky ! Spínaný zdroj v pravé části desky napájí řídící elektroniku – ta je napájena stále. Až když obsluha zapne plotnu, procesor prostřednictvím relé připojí silovou část desky. Elektromagnetické pole reaguje pouze na speciální nádobí s kovovým dnem.


Neohřívá se tak samotná varná deska, ale právě dno nádobí, které se jí dotýká. Jakmile hrnec či pánvičku z plochy sundáte, rychle se ochladí zpět na původní teplotu. Jsme zde stále pro vás. Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu.


To znamená, že když zapnete prázdnou desku, vůbec nic se nestane. K ohřevu totiž dojde, až když na desku položíte to správné nádobí. V tu chvíli vznikne mezi dnem nádoby a deskou silné magnetické pole, díky kterému se začne dno nádoby ohřívat.


Hlavní výhodou indukční varné desky je fakt, že. Během provozu varné desky bzučí. Indukční sporák může během provozu způsobovat různé zvuky a mohou se vyskytnout z následujících důvodů: Pokud je na varné desce umístěna hrnka s tenkým dnem, může dojít k hubnutí stroje, nebo je nastavena nadměrná spotřeba energie.


Varné desky používají ke svému chodu dva typy energie – plyn a elektřinu. V kategorii elektrických pomocníků se dále rozlišují samotné elektrické desky a tzv. Každý ze tří typů spotřebiče má samozřejmě své. Díky funkci powerInduction vytváří elektromagnetismus teplo jen tam, kde ho potřebujete - na dně hrnců a pánví. Dosloužila Vám varná deska a potřebujete si pořídit novou?


Nákupem nové energeticky úsporné varné desky ušetříte nejen peníze za energie, ale navíc získáte opět plnou záruku. Pomůžeme Vám při výběru varné desky , poradíme na co nezapomenout a na jaké parametry se zaměřit. Navíc na indukční varné desce. Je to případ od případu. Před přichycením desky montážní sadou je někdy nutné nalepit těsnění na místo, kde se varná deska dotýká pracovní desky.


Snad jediný problém, který by při usazení desky mohl nastat je, že jeden nebo dva rohy varné desky trochu vyčnívají nahoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky