pátek 27. dubna 2018

Clatronic dr 3280 příslušenství

Tento parní čistič čistí, dezinfikuje i odmašťuje, přičemž mu dostatečný výkon i efektivitu dodává tlak páry bary. Díky nádržce na vodu o objemu cca. This has just got to be the best steam cleaner out there. Made in Germany to German standards. Tlak páry bary vám pomůže zbavit se i odolných nečistot.


L Bar and hey presto, it becomes even cleaner by a mile. Dodává se s výměnnými nástavci, jejichž funkce uspokojí všechny vaše požadavky. V naši family už máme 2ks a zatím funguje vše OK. Koberce,koupelna,WC,plastové věci,polstrování venkovních židlí,lehátek,umývání oken zde všude byl vyrobek použit k naší spokojenosti.


Na naše doporučení a předvedení v naší domácnosti jej zakoupili i naší. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Využíva pritom sily vodnej pary, ktorá dokáže veľmi účinne odstraňovať nečistoty a zároveň dezinfikovať. To všetko bez vodného kameňa.


L, parní nádoba z ušlechtilé oceli, výměnných nástavců, ochrana proti přetlaku a přehřátí. Nová registrace Zapomenuté heslo. Přihlášení k vašemu účtu. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Zákaznická podpora: iva. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Free Shipping Available. Tlak pary bary vám pomôže zbaviť sa aj odolných nečistôt. New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


Save Money with eBay Deals. If this is not the manual you want, please contact us. L - Nerūdijantis plienas - Juod.


Inovatívny parný čistič značky Clatronic , ktorý celý váš dom či byt prežiari hygienickou čistotou bez chemikálií. Net atsiėmimo centrų Lietuvoje! Nemůžete vyplnit toto pole. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Příslušenství a náhradní díly Jak nakoupit Obchodní podmínky Kontakty Blog Audio a video.


Vynikající pomocník do domácnosti i větších provozů jako jsou prodejny, restaurace, hotel, apod. Díky výstupní teplotě páry až 1°C a tlaku baru perfektně čistí a desinfikuje a pomocí dvou různých parních trysek vyčistíté i špatně přístupná místa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky