čtvrtek 12. dubna 2018

Ibc nádrž 1000l

Ibc nádrž 1000l

Free Shipping Available. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3). Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Tento repasovaný IBC kontejner (nádrž) má 1 stav i vzhled a žádné stopy ani usazeniny po předešlé látce! IBC kontejner má široké spektrum využití pro většinu nebezpečných, hořlavých kapalných látek nebo vody. Na IBC kontejneru provedeno: běžný servis,odborné vnitřní i vnější repasování (čištění). UN certifikátu – vhodná najmä na dažďovú vodu, zavlažovanie, tekutý odpadn, na stavby a pod. IBC kontejnery se používají ke skladování a přepravě vody, olejů a dalších kapalných látek v mnoha odvětvích průmyslu (farmacie, chemie, agrochemie, petrochemie, kosmetika, potravinářství, zemědělství atd.).


Vhodné na skladovanie nafty, olejov, chemikálií. Inzerát byl odebran z oblíbených. Doprava možná po předchozí domluvě. Redukcia je z pevného plastu s dvomi tesneniami. Poslúži na spájanie viacerých ibc nádrží alebo ako redukcia k záhradnému guľovému ventilu podla vlastného výberu.


EUR na dobierku s dodaním na dru. Použitý kontejner od potravin s černou nádobou vhodný i na pitnou vodu, zalévání zeleniny nebo na vodu do domácnosti či chaty. Výhodou černého kontejneru je zamezení tvorby zelených řas ve vodě, díky nepropouštění světla. V nadrzich nebyli zadne oleje ani chemikalie jsou perfektne ciste. Kazda nadrz ma koplet vicka.


Vsechny nadrze jsou z velice silneho plastu a po revizi. Náhradný diel pre repas starších použitých IBC kontajnerov. Plniaci otvor: DN 1so skrutkovým vekom. L plastic IBC with a modular structure composed by: plastic tank manufactured by extrusion blow molding of high density, high molecular weight polyethylene and galvanized steel frame assembled using an electro-welding computerized system. Thanks to its high mechanical and chemical resistance is suitable to contain a very wide range of.


Ibc nádrž 1000l

Ideal for water storage, bio fuel storage etc. We also have the adapter available for sale for the quick release hose fittings. We will give you an estimated date of dispatch for your order. Close the cookie policy warning. By using this site you agree to the use of cookies.


IBC nádrž na kapaliny, 6l. Konstrukce IBC umožňuje snadnou manipulaci. Kontejnery je možné stohovat do čtyř vrstev. IBC kontejnery - šroubová víčka a víka Horní šroubovatelná víka jsou nabízena v provedení plném, či s odvzdušňovacím ventilem. Nádrže jsou vybaveny popisnou tabulí.


Ibc nádrž 1000l

Víka s odvzdušňovacím ventilem zajišťují odvod přebytečného množství par, které se uvolňují při přepravě a skladování kapalných látek. Suitable for water this container has a steel frame and can also be used for storing molasses. Website Delivery Policy By default, the price of standard delivery to mainland UK addresses is shown in your basket, but w.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky