pátek 13. dubna 2018

Pracovní deska masiv akát

Pracovní deska masiv akát

Zašlete nám rozměry, z jaké dřeviny chcete pracovní desky a my vám zpracujeme cenovou nabídku. Lepením získává pracovní deska lepší rozměrové vlastnosti, oproti pracovním deskám nelepým. Je potřeba počítat s tím, že masivní pracovní deska není stálobarevná a časem změní odstín. Deska s obrovským klasickým půvabem, která se těší neutuchajícímu zájmu. Dubové pracovní desky postupem času tmavnou a zrají do dokonalosti.


Pracovní deska masiv akát

Přirozená celistvost masivního dřeva zajišťuje jeho všestrannost a odolnost, přičemž silné dubové vlákno dodává pracovní ploše skutečný charakter. Kuchyňská pracovní deska cm hruška. Další rozměry - hloubka cm, výška cm. Barevné provedení - hruška.


SAPHO WOODY pracovní deska pod umyvadlo 120xcm, masiv dřevo Suar IN371. Desky pod umyvadlo z masivního dřeva suarDeska pod umyvadlo, suar masiv dřevo Díky silnému kmeni stromu vyrobeno z jednoho kusu, není slepeno z více kusů Foto je pouze ilustrační, každá deska je přírodní originál Desky ze dřeva tropického stromu Saman samanea nadchnou jedinečnou kresbou. Kancelářský/psací stůl Dub masiv bílá obsahuje: masivních dubové nohy velkou pracovní desku 1x cm lemovanou mm ABS hranou Rozměry knihovny: š - 160cm, v - 72cm, h - 80cm Jedná se o nový. Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru.


Pracovní deska masiv akát

Pokud nechcete používat prkénko na krájení, je pracovní deska z keramiky pro vás ideální. Jestliže vám často padá hrnec, pak si pořiďte pracovní desku z kompozitního materiálu. Pracovní desky koupit o objednat u OBI.


Před koupí pracovní desky je proto nutné si rozmyslet. Navíc kuchyňské pracovní desky za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky