úterý 24. dubna 2018

Pomalý hrnec recepty kachna

Pomalý hrnec recepty kachna

Dobrý den, já vařím v Crockpot hrnci, který má objem 7l a kachna se tam akorát vejde ;-) U Crockpotu je taky super, že se dá kameninová nádoba strčit do trouby na dodělání kůrčičky. Tak jsem vyzkoušel tento způsob úpravy a jsem moc spokojený! Dodržel jsem přesně recept a zjistil jsem, že takhle upečená dvoukilová kachnička má znatelně víc masa, než stejně těžká kachna pečená v troubě. Maso je měkké a šťavnaté a pod grilem se upeče jen kůžička.


Kachna (v pomalém hrnci) s červeným zelím a lokšemi Abych řekla pravdu, na tahle typicky česká jídla jsem nikdy moc nebyla a na chuť jsem jim přišla až s prvním těhotenstvím (třeba takovou svíčkovou jsem jako dítě nesnášela!). Pomalý hrnec kachna recepty , které budete milovat. Recepty pro pomalý hrnec jsou pestré a každý najde takový recept , který hledá a který snadno zvládne. Blog psaný pro zábavu, který obsahuje tipy a recepty pro pomalý hrnec.


Vlevo nahoře si v kategorii RECEPTY vyberte kategorii jídla, které hledáte. Vpravo použijte pro jednodušší hledání lupu. Vyberte si recept na pomalý a připravte si chutný a výjimečný pomalý pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší pomalý ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty včetně pomalý.


Vaříme v elektrickém pomalém hrnci CrockPot (PDF) zde. Přidat vlastní kuchařku. Tématické fráze: husa v pomalem hrnci pomaly hrnec z lidlu pomalý hrnec -zbozi.


Recept na velmi chutnou a šťavnatou kachnu s chutí jablíček. Hlavní chod vhodný pro slavnostní příležitosti. Kachna je samozřejmě nejlepší z domácího chovu, ale koupíme-li mraženou, musíme ji vyndat z mrazáku hodin před přípravou. Kachnu poté důkladně omyjeme, osušíme a vyndáme sáček s droby, pokud je kachna obsahuje.


Pomalý hrnec recepty kachna

Ty můžeme uchovat na jiný recept. Do kachny zvenčí i zevnitř důkladně vetřeme sůl. Tahle kuchařka je totiž jiná, hodně vám pomůže. Lucie měla vždy vymazlené recepty , ale teď k těm všem krásným fotkám a super nápadům přidává i to, že šetří váš čas i energii. Dokážete si představit, že vám touhle kuchařkou ušetří i několik hodin týdně?


I když u nás je poměrně novinkou, v Americe v něm hospodyňky vaří už od začátku 70. Vynález s nízkou spotřebou energie tak rychle oslovil statisíce lidí. Kachnu omyjte zevnitř i zvenku pod tekoucí studenou vodou. Nechte ji okapat a pak ještě zvenku osušte papírovou utěrkou. Velmi špatný recept , který postrádá menší detail a tím i vyhlídku na úspěch.


Tím detailem je odlévání tuku. Kachna ho uvolní velké množství a bez jeho odlévání to bude jen udušená kachna s měkkou tučnou kůží, kterou můžete rovnou vyhodit. Sice se říká, že v jednoduchosti je krása, ale ne vždy a za každou. Když víte, jak správně používat pomalý hrnec , je to výborný pomocník nejen ve fitness kuchyni. Ráno do něj naházíte ingredience a než přijdete z práce, máte zdravou večeři hotovou.


Vaření v pomalém hrnci je víc než jednoduché, ale je potřeba znát několik pravidel. Pokud je nedodržíte, nebudete se asi tolik. Pomůžeme Vám ;-) Na Tatínkových receptech najdete rychlé a snadné recepty a různé triky pro úspěšné vaření. Jedná se o moderní plnohodnotný pomalý hrnec s časovačem, který navíc nabízí slušný objem hrnce litrů.


Pomalý hrnec recepty kachna

To ale není vše, co dokáže. V symfonii chutí promění i obyčejnou zeleninu, těstoviny a vykouzlí i dezerty. Vše ale záleží na vaší fantazii a chuti objevovat.


Níže se můžete inspirovat několika recepty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky