čtvrtek 26. dubna 2018

Pračka romo zerowatt návod

Programy praček Romo jsou navrženy tak, aby vypraly vždy za co nejkratší dobu, ale zároveň kvalitně a efektivně. Programy, na které je testována spotřeba uvedená na energetickém štítku (např. bavlna °C), nejsou uměle prodlužovány a mají přiměřenou délku (do hodin) a vysokou účinnost. Návod na pračky Romo Zerowatt.


Pračka romo zerowatt návod

Stahněte si jej do svého pc a vytiskněte ;-). Pračka je vybavena pojezdem usnadňujícím její. R a potřeboval bych sehnat návod k použití. Pokud by se někdo našel.


Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


Pračka romo zerowatt návod

MINI pračka romo v kombinaci se ždímačkou. Velmi nenáročná pračka s jednoduchým ovládáním, jednoduchý servis. Ideální pro chaty apod – nalejete vodu z kanystru a perete … Velmi dobrý stav, pěkná pračka.


Odložený start až o hodin Snadné žehlení Extra máchání Funkce pro zvýšenou hygienu prádla Rychlé programy – nastavení míry znečištění prádla Nastavení teploty praní Nastavení otáček odstřeďování Zablokování tlačítek Ukazatel zůstatkového času Bezpečnostní zámek dveří Ochrana proti úniku. Vířivá pračka Romo R 190. ROMO - ZEROWATT a potřebovaly by jsme poslat návod elektronicky nebo postou tím bych chtěl poprosit hodne lidi parametry pračky:Type F7Mod.


Pračka romo zerowatt návod

S kreditom aj neobmedzenou rýchlosťou. Kompletní informace o produktech značky Romo Zerowatt - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Garantujeme původ veškerého zboží od výhradních dovozců do ČR. Předejděte nemalým problémům a zbytečným finančním výdajům! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nékteré typy praöek ROMO - ZEROWATT umožñují možnosti napoušténí vody a 3-možnosti vypoušténí lázné (viz. obr. ). Zménu napojení dohodnéte s firmou, která Vám instalaci provede nebo postupujte presné podle obr: a 4. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Prodám funkční bubnovou pračku značky romo , v pěkném stavu.


Pračka romo zerowatt návod

Jednoduchá na ovládání, snadná obsluha. Těsnění dveří na pračku ROMO ZEROWATT 842. ROMO , ZEROWATT NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme.


AMICA Typ a model, výrobní číslo. ARDO Typ a výrobní číslo ? Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky