pondělí 10. září 2018

Číšnická zástěra krátká

Profesionální číšnická zástěra vhodná jak pro číšníky a kuchaře všech typů restaurací, tak i do každé kuchyně v domácnosti. Specialista na potisk a výrobu na míru. Bistro je klasická krátká zástěra s pevným páskem kolem pasu.


Na těchto zástěrách je možnost výšivky nebo potisku. Navrhněte si vtipný potisk a udělejte vtipné zástěry pro muže, nebo ženy. V nabídce máme s jednou kapsou nebo s dvěma kapsama, z toho je jedna určená pro kasírtašku. Zástěra pro muže (i ženy) bílá, krátká. Vhodná také jako barmanská zástěra , nebo číšnická zástěra.


Materiál Polyester, bavlna. Potisk se provádí na kapsu a je. Rozměr: délka 125cm x šířka 64cm. Inzerát Číšnická zástěra Becherovka, krátká , modrá.


Trutnov, cena 200Kč, od am. Po domluvě je možné zhotovit na zástěry potisk o velikosti max. Nabízíme vám výrobek Číšnická zástěra Denny´s barová krátká BEZ KAPSY fialová za atraktivní cenu 247. Kč, od výrobce Denny´s jehož aktuální dostupnost je Skladem.


Před tím jsme byli a stále jsme aktivními kuchaři. Vyzkoušejte si nás i naše výrobky. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku.


Krátká číšnická zástěra vínová, reklamní potisk i bez. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Baristická zástěra , číšnická zástěra , zástěra na vaření, barmanská zástěra , grilovací zástěra , kožená zástěra.


Popis: Prodám číšnickou zástěru R. Jelínek, tmavě modrá, krátká. C, odolná proti bělidlům, jedna velká a tři malé kapsy,. Cítíte se ráda pohodlně a komfortně i při makání v práci? Proto pro vás máme tuto krátkou číšnickou zástěru, která je ideálním doplňkem nejen do bistra, restaurací a hospůdek, ale i do všech hotelů i penzionů. Krátka zástěra pro barmany nebo servírky.


Minimální odběr tohoto produktu je ks. NABÍZÍME VÁM MOŽNOST VYTVOŘIT SI Z VAŠICH FOTEK SVŮJ ORIGINÁLNÍ DÁREK! Objednejte si produkt s označením VLASTNÍ FOTO. Kuchařské zástěry z našeho e-chopu chefline.


Asie, zástěry si dlouhodobě zachovávají kvalitu a stálost barev,nežmolkují se. Jsme výroba hotelového a bytového textilu, která si zakládá především na kvalitě a tradici. Vyrábíme povlečení, ručníky, ubrusy, župany, matracové chrániče, přikrývky a mnoho dalších. Dostupnost Ihned k odeslání.


Cena: 17Kč s DPH 14Kč bez DPH Běžná. Bistro Klasická krátká , nebo dlouhá bistro zástěra s pevným páskem kolem pasu. Stálobarevná,možnost praní až do 85°C (dle zvoleného materiálu). Možnost výšivky nebo potisku.


Kč 7Kč bez DPH 9Kč 7Kč bez DPH Detail. ZÁSTĚRA S PŘEDNÍ KAPSOU. Novinky Nejprodávanější produkty Napište nám Způsob doručení Obchodní podmínky O nás Ref.


Chci levně nakoupit Bližší detaily. Poslední zákazník: , Nejprodávanější kolekce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky