úterý 11. září 2018

Sportovní osuška

Sportovní osuška

Na cvičení, do bazénu, k moři na pláž či do sauny bez ručníku, skládací podložky či deky? Vybavte se do fitka sportovní osuškou s veselým designovým motivem. Osušky jsou vyrobeny z příjemného a savého materiálu. Nechybí poutko na zavěšení, které slouží i jako gumička na složenou osušku. Sportovní osuška Wilson o velikost 1x cm.


Sportovní osuška

Rychleschnoucí plážový ručník Spokey Malaga 80x160cm. Skladný, rychleschnoucí ručník ideální na dovolenou nebo jen tak k vodě. Ručníky a osušky pro fanoušky. Vyberte si ručníky a osušky pro fanoušky a vyrazte k vodě se svým oblíbeným klubem.


Našim cílem je pomoci vám zabalit na cesty kvalitní osušku, která nezabere mnoho místa a rychle uschne po každém použití. Skladné funkční osušky jsou vhodné na cestování, plavání, fitness, outdoor i jógu. Hodnocení produktu: (). V naší nabídce naleznete také povlečení, ručníky a mnoho dalšího v našem e-shopu.


Nabídka sportovních tašek a batohů u adidas je opravdu pestrá, protože víme, že každý má jiné potřeby a požadavky. Proč pořizovat sportovní tašky? Rezervace produktu ze skladových zásob prodejny.


Svou sadu sportovní kosmetiky BINA můžete doplnit stylovou osuškou v barvě bílé, tyrkysové nebo grafitové. Osušky lze složit do malého paklíčku, a tak jsou ideální i na cestování. U nás si můžete vybrat z velké škály barev a materiálů osušek. A navíc vám na ní i vyšijeme cokoliv budete chtít.


Kupte si froté nebo bambusové osušky. Nechte se hýčkat kvalitními, hebkými ručníky a osuškami z naší nabídky. Osuška pojme až pětinásobek své váhy. Vybírat můžete nejen podle barev, ale také podle materiálu. Vedle klasických a stále oblíbených froté ručníků a osušek nabízíme také ručníky a osušky z bambusových vláken a rychleschnoucí ručníky a osušky.


Osušku využijete nejen při svých sportovních aktivitách, ať už ve fitness centru, nebo při venkovních sportech. Zároveň je rychleschnoucí a má antibakteriální vlastnosti. Díky tenkosti je skladnýáa vhodná na cesty. Tato sportovní osuška z mikrovláken je volbou číslo jedna pro všechny druhy sportů a aktivit. V horku dokáže chladit, snadno se vysušuje.


Sportovní osuška

Pohodlný materiál a bez chemických přídavků. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Lehký, jemný a rychleschnoucí s vysokou savostí, ideální pro sport a cestování. Možnost brandingu - horká ražba, plnobarevný celoplošný tisk, výšivka.


Minimum 1ks od motivu. Dětské osušky a župany na 4home.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky