úterý 11. září 2018

Plechový sud na vodu

Plechové sudy s víkem a pákou o objemu litrů jsou používané obaly pro přepravu a skladování sypkých látek a pastovitých hmot v chemickém, petrochemickém, farmaceutickém, potravinářském. Tento plechový sud s odnímacím víkem a obručí využijete například jako zahradní sud na dešťovou vodu , k uskladnění ječmene nebo jiných obilovin, krmiv pro hospodářská zvířata a podobně. Tento sud tedy lze používat například i na kvas. Sudy jsou opatřeny na třech místech 5l verze na jednom montážní plochou k vyvrtání otvoru mm pro výpustný kohoutek.


Jak využít sud na dešťovou vodu ? Kvalitní materiál zaručuje neovlivnění chuti skladovaného produktu.

Dom a záhrada - Plechovy sud bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Prodám plechový sud s uzavíratelným víkem na kovovou sponu. Je možné no použít na dešťovou vodu , uskladnění krmiva atd. Vhodný pro zemědělce, rybáře, myslivce, včelaře atd.


Výška sudu 85cm, průměr sudu 55cm.

Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Sud na dešťovou vodu 200l kov - barel na vodu Inzerát byl odebran z oblíbených.


Nová digitální můstková váha 2kg 40x50cm Inzerát byl odebran z oblíbených. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Tieto obaly sú s UN cer.


Ve většině případů se jedná o modřínové dřevo. Dřevěný sud slouží také jako dekorace, jeho pořizovací cena je vyšší. Je často nahrazován plastovým sudem, který. Prodám zánovní plechové potravinářské sudy na vodu Inzerát byl odebran z oblíbe. Plechový sud 200L s víkem a sponou - od potravin Inzerát byl odebran z oblíbených.


Ponúkam na predaj nové (raz použité) plechové sudy, z potravinárskeho priemyslu, 1 čisté,s uzatvárateľným vekom a obručou. Sud 120l na dešťovou vodu Vyroben z technologického recyklátu, který vzniká při výrobě plast. Použitie od uskladnenia obilnín,krmovín, na vodu a pod.


Cena je uvedená za kus. PO DOHODE MOŽNOSŤ DOVOZU. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Plastový sud na dešťovou vodu 200l PH s výpustným kohoutkem a víkem. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě. Plný sud na vodu znamená možnosť zavlažovať záhradu a žiadne zbytočné plytvanie vodou z kohútika. Get vodu With Fast and Free Shipping on eBay.


We Have Almost Everything on eBay.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky