středa 5. září 2018

Iq700 hs658gxs1 nerez

Trouba s funkcí fullSteam vaření v páře a senzory pro dosažení optimálních výsledků. Nejdůležitější informace o Vašem výrobku HS658GXS1. Druhy ohřevu: cirkulační gril, dolní ohřev, horký. Cenově výhodný vestavný set spotřebičů siemens obsahuje tyto produkty: trouba siemens HS658GXS deska siemens ET651BF17E, myčka siemens. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Multifunkční parní trouba se senzory pro dosažení optimálních výsledků. Kompaktní kombinovaná parní trouba se senzory pro optimální výsledky.


Kombinace horkého vzduchu a páry vykouzlí z každé pečeně dokonalý požitek. TFT displej Plus: výborná čitelnost a intuitivní dotykové ovládání. Sensor a bakingSensor: zjistí přesně moment, kdy je jídlo hotové. Steapro šťavnaté pečení s křupavou krustu.


A good spec but year old electric single oven, good for small kitchens or combining with a compact oven. It features steam cooking, microwave cooking and a pyrolytic cleaning system and has a grill. Free Delivery on orders over £50. Kombinovaná parní trouba, l, 4D horký vzduch, pulseSteam, cookControl Plus, barevný TFT-dotykový displej, roastingSensor Plus, bakingSensor, ecoClean Plus.


E-shop funguje bez obmedzení. Funkce cookControl Plus zaručuje úspěch při přípravě velkého množství pokrmů, systém softMove pak umožňuje jemné otevírání a zavírání dvířek trouby. Ve výbavě dále naleznete například moderní TFT displ. SIEMENS CS658GRSv moderním designu nabízí hned různých programů pro úpravu vašich pokrmů. Vybrat si můžete z obchodů, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně ušetřit.


Pokud se staráte o to, co jíte, tak by v dnešní moderní době ve Vaší kuchyni neměla chybět parní trouba. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Siemens CS658GRSkompaktní parní trouba, nerez. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Jedná se o kombinovanou parní troubu s teplotní sondou a pečícím se.


Kompletná ponuka produktov z kategórie rúry na pečenie ponúkaná pod značkou siemens, ktorá je zárukou kvality. Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Sety domácích spotřebičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky