pátek 21. září 2018

Sklenice na víno heureka

Sklenice na víno heureka

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vhodná především pro mladé nebo zralé červené víno , ale můžou se v ní podávat i některé bílá a červená vína burgundského typu.


Sklenice na červené víno. Obří sklenice na víno - Vyhledávání na Heureka. OUTDOOR PERFECT sklenice na víno plastová clPlastová sklenice pro vícenásobné použití vhodná všude tam, kde jsou střepy nepříjemností. Wellness, diskotéky, aquaparky, sportovní zařízení či dopravní. Každá sklenice má svůj pevně uzavíratelný plastový obal.


Máte vybrané filtry: na pivo. Set sklenic Viola na červené víno z kvalitního bezolovnatého křišťálu. Viola - sklenice na červené víno klasického.


Elegantní sklenice na víno s broušeným vzorem zdobené krystaly Swarowski jsou jako stvořené pro výjimečné příležitosti. Vychutnejte si prémiové víno z exklusivních sklenic a užijte si výjimečnou chvíl. Sada sklenic na víno nesmí chybět v žádné domácnosti, zejména pak na rodinných sešlostech a oslavách.


Držák sklenic na víno cm. Kolejnicový držák na sklenice na stopce délky 40cm je vyroben z pochromované oceli. Slouží k přivrtání do stropu. Rozteč mězi kolejnicemi je cm. Nejprodávanější sklenice na červené víno značky Arcoroc.


Necejchované sklenice vhodné pro hotely, restaurace, vinárny, catering. Vybírejte si Zavařovací sklenice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Klasická sklenice na šampaňské a jiná šumivá vína. Takovým skleničkám se říká flétny nebo píšťaly a jsou svým tvarem ideální pro podávání šumivých nápojů.


Velká sklenice pro červené víno vytvořená pro odrůdy Syrah a Zinfandel případně pro silné směsi, jako jsou Priorat a Amarone. Série sklenic Eva Solo z ručně foukaného skla. Motiv potisku list vinné révy a číslovka 60. Ideální jako dárek k šedesátým narozeninám. Bližší informace o údržbě křišťálového.


Okraje sklenice jsou fazetově zabroušené, čímž jsou odolnější a. Všechny informace o produktu Stojany na víno Stojan na víno a sklenice Verano, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Stojan na víno a sklenice Verano. Stačí jen vybrat ten správný potisk. Tento je vyroben pro narozeniny. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Výška sklenice 160mm, průměr 67mm. Vysoká kvalita skloviny zaručuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky