pátek 21. září 2018

Sada dóz na potraviny

Sada dóz na potraviny

Luminarc PURE BOX sada kulatých dóz na potraviny , ks. Sada plechových dóz Baker Lane. DÓZA NA CUKROVÍ SET 3KS VÁNOČNÍ MOTIV. Dózy na potraviny ) Hodnocení produktu: (recenzí). Jak uzavřít: Přiklopte dózy víkem a upevněte ho pomocí klipsů, uzavřete ventil na víku a stlačením dóz.


Sada dóz na potraviny

Správne uchovávanie potravín šetrí nielen náš rozpočet, ale aj životné prostredie. Ak ich totiž uchováte spôsobom, ktorý im svedčí, môžu vám doma vydržať čerstvé až dvakrát dlhšie! Dokonale těsnící víka - ideální na cesty. Vhodné do trouby i myčky nádobí. Praktická sada 3ks dóz nejen na koláč, cukroví nebo dort.


Dózy jsou stohovatelné a je možné je uložit do jedné. Nevhodné do myčky na nádobí. Silikonové těsnění fialové barvy, zajišťuje vzduchotěsnost dózy. Magnet 3Pagen 12-dílná sada dóz pro zachování čerstvo.


Plechové dózy Fleur blue - set ks. Díky tomu zůstávají potraviny dlouho čerstvé. Dózy možno použiť v mikrovlnnej rúre, mrazničke i. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Myčka nádobí ano, ale bez víka. Silikónové tesnenia zelenej farby, zaisťujú vzduchotesnosť dózy. Vďaka tomu zostávajú potraviny dlho čerstvé. Umývačka riadu áno, ale bez veka.


Sada dóz na potraviny

Pak by vaší pozornosti neměla uniknout sada skleněných dóz s plastovými víčky na potraviny českého výrobce Simax. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Detail produktu Do obchodu. S nádobkami Brava Cooltops s sebou můžete vzít svačinku či oběd kamkoliv. Jedinečný skládací design umožňuje snadné skladování a ušetří až prostoru.


Set obsahuje různých nádobek s bezpečnostními víčky. Nádobky neobsahují BPA, jsou vhodné do mikrovlnné trouby a snadno se čistí. Tato sada dóz na potraviny od EMSA se ve vaší domácnosti rozhodně neztratí. Dózy různých velikostí a tvarů jsou vyrobeny z čirého plastu jsou vodotěsné mají vzduchotěsný uzávěr v čiré a modré barvě a hodí se pro uchovávání nejrůznějších potravin jako je zelenina skořápkové plody luštěniny a další.


Přenosný box na potraviny a dorty. Sú použiteľné prakticky na všetky potraviny ,. Skladem Pro uskladnění a přenos dortů a potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky