pondělí 24. září 2018

Rýžovar návod

Použití rýžovaru je jednoduchý a efektivní způsob, jak uvařit rýži. Většina rýžovarů udržuje rýži po uvaření teplou. Není nutné na rýžovar dohlížet, protože má zabudovaný časovač, který vám dá vědět, když je rýže uvařená. Tento článek vám ukáže, jak uvařit rýži v rýžovaru.


Tefal Rýžovary uživatelské návody. Mamča vždycky dělala rýži přes takový přístroj a nikdy mi moc nechutnala, až když jsem si jednou řekla, že bych si jí mohla udělat k masu sama… Jakmile jsem vyzkoušela tento návod neustále mě mamča přemlouvá, že to mám jít udělat, že to „neumí“ i když jsem jí to už párkrát ukazovala. Rýžovar je svým způsobem elektrický hrnec určený pro vaření rýže, často vybavený i dalšími funkcemi. Oblíbené jsou třeba modely, které v páře připraví i zeleninu, luštěniny a podobně.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Jednoduchý rýžovar automaticky uvaří rýži až je dokonale měkká. Rýže je chutná a jemná.


Navíc se uchovává horká. Nemusíte jen vařit rýži. Uvaří také cereálie a díky funkci vaření v páře uvaří libovolné pokrmy. I přesto, že se nejedná o nejdražší rýžovar na trhu, dokáže splnit vše, co od rýžovaru budete potřebovat, a ještě něco navíc. Výrobci si zakládají na vysoce kvalitním provedení, díky kterému uvaříte pokrm plný chutí a živin.


Rýžovar se popere se všemi druhy rýže, kdy zachová jejich specifické vlastnosti. Disponuje programy a kromě rýže v něm uvaříte např. Rýžovar obsahuje poklici s otvorem na odvod páry, je jednoduchý na ovládání a snadno se čistí. RýžovarVynikající rýže za minutNapařovací koš pro vaření v pářeVnitřní nádoba s nepřilnavým povrchemFunkce Keep WarmObjem… Rychlý náhled.


V dané skupině patří mezi přístroje s největším objemem. Nejvyšší je také jeho příkon, který zajistí rychlý a bezproblémový chod přístroje. V rámci našeho výběru se také jedná o jediný rýžovar s nerezovým pláštěm. Ztratili jste manuál k vašemu přístroji Sencor?


Nebo vás zajímají novinky, se kterými vás chceme potěšit? V této sekci najdete obojí. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu.


Z preventivních důvodů je prodejna do 15. Objednávky z e-shopu nadále odesíláme (ČP, DPD). Vice informací nalezete ZDE. Příprava jídel v páře je šetrná, protože neničí obsah vitamínů a minerálů.


Tento multifunkční rýžovar uspokojí vaše každodenní potřeby, jelikož nejen vaří rýži, až je dokonale měkká, ale zvládne i cereální kaši a díky funkci vaření v páře dokonce uvaří i další pokrmy navíc. Ponechejte si tento návod , abyste si jej mohli znovu kdykoliv přečíst! Bezpečnostní upozornění Tento přístroj opláchněte před prvním a po každém použití. Odpojte rýžovar ze zásuvky vždy, pokud je nepoužíváte nebo před jeho čištěním. Nikdy neponořujte těleso přístroje do vody nebo jiné.


Xiaomi Mijia SOOCAS Hair Anion H fén. Vyberte požadovaný sortiment produktov kliknutím na obrázok alebo do vyhľadávača (vľavo hore) zadajte názov alebo kód vášho produktu značky Tefal. Přístroj dokáže automaticky uvařit až porcí rýže.


Tento rýžovar má krásné jednoduché černé provedení, nádoba na rýži má objem litry. Součástí rýžovaru je i plastové síto, které můžete položit na nádobu a poklicí přiklopit. Budete tak připravovat současně jak rýži, tak třeba zeleninu, rybu nebo asijské knedlíčky na páře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky