úterý 11. září 2018

Voltík

Drivers available same day. Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaše objednávky a ze srdce přejeme příjemné prožití Vánočních svátků. Tato skvělá stavebnice umožňuje dětem sestavit podle jednoduchých návodů až elektronických světelných a zvukových modelů bez pájení s barevnými světly a. Upozornění: Dětem do let určeno pouze pod dohledem rodičů.


Voltík od 2€ - Heureka.

Popis produktu Jestli máte doma dítě, které ráno zkouší nové věci je tato hra právě pro něj. SRAM a vše potřebné k sestavení digitálních modelů bez pájení. VOLTÍK je jedinečná pomůcka pro vaši vyrůstající ratolest, které se zaručeně bude muse pohybovat v digitálním světě.


This video is unavailable. Free Shipping Available. Find China Manufacturers Of Volt Voltage Regulator.

Electronic kit VOLTÍK III. Výborná hračka pre výučbu práce s elektrickými súčiastkami. The kit VOLTÍK II - a creative tool with lot of possibilities - for electronic models according to Manual or your own knowledge. Nevyžaduje žiadne znalosti elektroniky.


Elektronické stavebnice) Hodnocení produktu: (recenzí). VOLTÍK elektro nám ve Sklípku Brno dělali kompletní elektřinu. Vše funguje parádně a osvětlení našeho klenutého sklepa a archivu vín vypadá skvěle! It contains all necessary components for creation of electronic models - no soldering!


Boffin je vzdělávací elektronická stavebnice, která. Hledáte rozvíjející hračky a stavebnice pro svého předškoláka nebo školáka? Společenská hra Dopravní značky přináší hravou formu učení. Logická kombinační hra vhodná pro všechny věkové kategorie.


Například si lze vyzkoušet funkce logických členů (AN OR, INVERT) a jejich kombinace, sestavit kódový zámek, různé bzučáky a blikače, zpožďovací obvod do 100s. Svoboda VOLTÍK Hra elektronická Školička na baterie Světlo. Správnou odpověď signalizuje zelené světélko.

Modely mají různou obtížnost sestavení, od nejjednodušších, například světelný a zvonkový obvo různé houkačky, až po měřič vlhkosti, vysílač a přijímač Morseovy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Dětský internetový a kamenný obchod v Praze. Digitální experimentální stavebnice. Můžete si vyzkoušet funkce logických členů a jejich kombinace, sestavit kódový zámek, různé bzučáky a blikače nebo zpožďovací obvod do 100s.


Variable kit for children from years old. Stavebnice obsahuje vše pro stavbu elektronických modelů bez pájení. Lze sestrojit například vysílač a přijímač Morseovy abecedy, vlhkoměr, houkačky, elektronický klavírek nebo telegraf.


Napájení: 4×AA baterie (nejsou obsahem balení).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky