pondělí 24. září 2018

Sada na broušení nožů

Každý nůž se občas otupí a pokud ho chcete rychle a kvalitně nabrousit a neděláte to dvakrát do týdne asi oceníte tento přípravek na broušení Lansky. Je to jednoduchý pomocník. Pomocí JO přípravku pro broušení nožů nabrousíte osří pod přesně definovaným úhlem.


Pro domácí broušení nožů jsou velmi oblíbené brusné sady Lansky nebo Ganzo. Brusná sada KMFS patří mezi nejlepší ruční brusné sady na nože a nože na ní nabrousíte do dokonalosti.

Náhradní brusné kameny do brusné sady najdete v naší nabídce ke každé sadě. Při broušení nožů lze využít několik technik, některé z nich si představíme v následujícím článku. Nože dobře nabrousí i klasické brusné kameny.


Brusná sada Lansky patří k nejrozšířenějším nástrojům pro broušení nožů na světě. Návod na broušení je jednoduchý a zvládne ho i průměrně zručný uživatel. Kvalitního ostří lze dosáhnout i cestou ručního broušení na kameni (kamenech), v závěru je zároveň ukázka dosažených výsledků na praktickém příkladu při kráj.


Pomůcka na broušení nožů Tato pomůcka Vám umožní nastavit a zachovat správný úhel při broušení Vašeho nože.

Vyhledávání: rozšířené vyhledává. Samotná technika broušení viz video níže. Broušení nožů na brusných kamenech.


Bonus navíc poskytuje Lánského sada v podobě oleje na broušení (velmi řídký olej, výborně se osvědčil na arkansaském kameni). Naopak DMT dává do svých sad kónickou diamantovou tyčku (lze použít i jako jehlový pilník) na broušení zubaté čepele. Pochopitelně ji lze použít i na rychlé obtahování ostří. Kameny jsou dodávány včetně gumových protiskluzových podložek.


TAIDEA zvýhodněný startovací set brusných kamenů na broušení nožů. Doporučujeme nejen pro začátečníky, ale i. Zobrazit nejlepší cenu. Sada ručních brousků na nože Lansky, Deluxe – hodnocení.


Tady už se bavíme o broušení na profi úrovni pro náročné. Sada profesionálních brousků Lansky je učena pro všechny možné typy nožů od dřevařských a loveckých až po nejdelikátnější kuchyňské nože. Brusné sady Lansky vám umožní velmi jednoduché a přitom profesionální broušení vašich nožů.


Nabízíme také sady na broušení značek DMT a Spyderco.

Dokonale vyvážený Santoku nůž a velmi univerzální nůž na zeleninu - kované z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Brusné korundové kameny je možné použít jak s vodou, tak i olejem. Uživatelsky velice jednoduché brousky Lansky Turnbox nekladou na uživatele téměř žádné nároky na manuální zručnost. Nůž stačí při broušení držet kolmo a střídavě jej brousit na levé a pravé brusné tyči.


Po práci stačí brusné tyče vyjmout z otvorů, uložit do dřevěné základny, a je hotovo. Vhodný je zejména na broušení kuchyňských a filetovacích nožů. Nože jsou velmi ostré a přesto je ostří trvanlivé. Nabroušené nože vás sice neoholí, ale vydrží.


Připravili jsme pro Vás sady nožů , ze kterých si vybere opravdu každý. Sada nožů kovaných zaujme náročné uživatele a profesionály, sada kuchyňských nožů nekovaných zaujme všechny kuchaře, kteří hledají dobrou kvalitu za rozumnou cenu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sada nožů Fiskars z kolekce Edge zahrnuje nožů a praktický dřevěný blok na nože v černé barvě. Výrobci levnějších nožů často šetří právě na broušení.


Tuto práci přenechávají speciálním robotickým bruskám, namísto ručního broušení jako u dražších nožů (příkladem je i Global Pro, značka velmi známá ve Švédsku). Toto je také důvo proč většina našich zákazníků vnímá naše nože ostřejší. Sady kuchyňských nožů skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


BerlingerHaus, WÜSTHOF, KDS a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky