středa 19. září 2018

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem

Ve velikostech pro všestranné využití Skleněné dózy s klipovým zavíráním, silikonovým těsněním a drátovým uzávěrem budou skvělým pomocníkem ve vaší domácnosti. Rozměry: objem l, pr. Víčko červené, má závitový systém uzávěru.


Obědový box ze skla s uzávěrem Unimasa, 1x 1cm. Díky kvalitnímu čirému sklu jsou potraviny snadno přehledné i bez otevírání a ponechají si déle svou chuť i aroma.

Dóza skleněná patentní s klasickým silikonovým těsněním a drátěným uzávěrem. Kč Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů N. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na některých výdejních místech, u objednávek je možné zvolit platbu převodem nebo dobírkou ( dobírkou pouze kartou u dopravce). Dóza se výborně hodí pro uchování sušených či nakládaných potravin, uskladnění ořechů, sušeného ovoce, bylinek, ale využitelná je prakticky na všechny druhy potravin. Skleněná dózička vhodná pro skladování koření, bylinek,. Velká skleněná dóza s kovovým uzávěrem od IB LAURSEN - z ajímavá a praktická velká skleněná dóza ve stylu retro s kovovým šroubovacím uzávěrem.


Z druhé strany je opatřena plastickou stupnicí. Je ideální na uchovávání sypkých surovin, popř.

Masivní polykrbonátová dóza s bílou vložkou a uzávěrem se stříbrným proužkem. Ideální na oční krémy a nebo na balzámy na rty. Kosmetická doza ml dvouplášťov.


Kč Orion Dóza s dávkovacím uzávěrem l 3. Detail produktu Do obchodu. LEAF 2ml s klipovým uzávěrem 5mm. Velmi příjemná na dotyk. Zavařování je rozšířenou aktivitou mnoha z nás a ať už se chystáte na marmelády, kompot nebo okurky, stylové sklenice a doplňky od Kilner jim dodají šmrnc!


Oblíbená středně velká skleněná dóza s kovovým uzávěrem , kterou známe ze severských blogů, vhodná pro uložení cukroví ap. To je hlavní myšlenka holandské značky Edelman, která je tvůrcem a distributorem úspěšných dekoračních kolekcí pro dům a zahradu. Oběd do krabičky, do sklenice a do termosky - tři svěží tipy na jídlo, které je vydatné a jehož příprava vám. Kč Sada skleněných dóz s víkem Orion, 1ml.


Materiál: sklo a keramika. Dóza má vzduchotěsný uzávěr, který je ideální pro uchování oblíbených domácích džemů a aspiků. Víko je opatřeno těsněním, díky němuž dokonale přilne k nádobě, která je dělá vzduchotěsným.


Výrobek je nejen funkční. Každý den stovky novinek v nabídce.

A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Dózy s hermetickým uzávěrem jsou pro nakládání naprosto skvělé. K potravině nepustí vzduch a všechny chutě se v nich nádherně rozloží. Víko této dózy pevně uzavřete pomocí silikonového uzávěru a sklopného držátka.


Můžete použít skleněnou dózu i plastovou. Produkty, které dělají dům domovem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky