pátek 28. září 2018

Daruji mrazák za odvoz

Liberec před hodinami. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Svítí alarm,zřejmě málo chladiva.


Mrazí ale občas nesepne. Daruji za odvoz mrazák Candy. Nechci to řešit,proto ho daruji. Spodní dvířka od mrazáku zapotřebí lehce zdvinout při zavírání.


Další závady na fotkách. Nutno vyzvednout ve dvou. Nejlépe dnes nevím kdy tu zase budu. Zdarma za odvoz daruji. Dobrý den prodám jakékoliv množství černého kvalitního kusoveho uhlí zhruba 50kg pytel 180kc metrak 360kc pokud by někdo vzal víc dám slevu více info po.


Pouze volat, nemám čas si dopisovat. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Zapomněli jste přístup k účtu? Maloobchodní společnost. Z důvodu stěhování DARUJI ZA ODVOZ pračku Malber ve velmi dobrem stavu, boční plnění, 60x53.


VELMI SPĚCHÁ - KONEC DUBNA! TV thomson 85cm 100hz obraz v obraze a spousta dalších funkci. Bez setoboxu, ale se stolkem vyrobenym pro tuto TV. Má dva motory, chladnička funguje, mrazák je rozbitý.


Bydlíme v Praze Bubenči, ul. Ten jsem používal, a byl funkční. Velký osciloskop C1-do 200MHz v dřevěnné bedně s příslušenstvím ve druhé dřevěnné bedně. Ložnicový nábytek na prodej, bazarové ložnice, bazar, inzerce, inzeráty. Zahradní nábytek Cena od do Kč.


Skříně mají obě výšku 2m, hloubku 57cm, a šířka jedné je 1m a Nabízím skříň, bílo-zlatá, daruji za odvoz. Tato položka byla publikována na 15. Gorenje, jenž už nepotřebujeme, darujeme za odvoz - Praha 6. Ideální pro někoho se zahradou.


Starší (cca let), ale plně funkční lednici Gornje Noblesse. Objem lednice je 240l, mrazáku (ve spod) 40l. Opravdu prostorná lednice. Lednice je vysoká 2m, šířka 60cm.


Za odvoz z Vrchlického ulice na Praze 5. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky