čtvrtek 20. září 2018

Háčky na žebříkový radiátor

Naše věšáky jsou ergonomické, na volné konce trubek se prádlo snadno nasouvá. Podle instalace zleva nebo zprava. Nepoškodí radiátor a netlumí jeho výkon. Háčky jsou vyrobené z robus.


Tyto háčky jsou stabilní. Zavěšením na žebříkový radiátor získáte další místo na mycí hadříky, utěrky, ručníky. Háček jednoduše zavěsíte a můžete na něj věšet. Velmi pevné, udrží i těžké, mokré ručníky. Bytový textil Ložní povlečení.


Cena produktu Kulaté háčky na radiátory WENKO je aktuálně 17- Kč. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Níže jsou zobrazeny produkty, které byste možná potřebovali ještě na montáž radiátoru se spodním připojením.


Každý běžný žebříkový radiátor určen do koupelen již obsahuje montážní sadu na zavěšení na stěnu nebo držáky, nikdy neobsahuje termostatické nebo jiné ventilu, zda spodní připojení radiátoru. Jelikož se koupelnový radiátor může kombinovat s elektrickým provozem není jeho funkce omezena pouze pro topné období, ale kdykoli. Právě nyní na našich stránkách AKCE na koupelnové radiátory jak v provedení ocelové K KDO od společnosti THERMAL TREN tak chromové a nerezové radiátory.


Sušák na žebříkový radiátor se dvěma háčky k zavěšení ručníků nebo mycích potřeb. Sušák na radiátor je možné umístit na trubku o síle do cm. Pro všestranné použití můžete napojit koupelnový radiátor na dva topné systémy současně, nebo využívat pro ohřev vody v radiátoru jen elektrickou energii instalací topné tyče. S výběrem vhodného radiátoru vám poradíme na naší lince technické podpory pod tel.


Bezdotykové ovládání zaručuje maximální hygienu. Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny. Zasílací cena není založena na počtu položek zboží, ale na položce zboží s nejvyšší přepravní cenou v rámci Vaší objednávky. Větší zboží, které nelze poslat jako balík, Vám bude dodáno spediční službou. Spedice je povinna dodat zboží pouze k. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nemusíte kupovat nový žebříkový radiátor , místo toho vám stačí dokoupit jen jednotlivé držáky nebo háčky a ty pak jednoduše namontovat na stávající radiátor. Háček na žebrový radiátor , ks - vyrobeno z průhledného plastu - praktické a úsporné - radiátor zůstává čistý Vyrobeno z plastu.


Bílý háček na radiátor Wenko Flexi. Jednoduché použití a úspora místa. Nástěnný věšák Kare Design Gangster Monkey. Vás s prosbou o radu při výběru radiátoru do podkrovní místnosti, kde chceme zařídit dětský pokoj.


V současné době je v této místnosti malý starý radiátor , který nevytápí místnost efektivně a nejde odvzdušnit - před třemi lety jsme přešli na vytápění pomocí tepelného čerpadla a jen při větších mrazech dotápíme podkrovní prostor kotlem na. Koupelnový radiátor plní nejenom funkci radiátoru v koupelně,ale zároveň i praktického sušáku na ručníky a osušky. Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené.


Naše topné žebříky můžete také používat buď jako teplovodní nebo v kombinaci s elektrickou patronou jako čistě elektrické koupelnové topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky