úterý 4. září 2018

Lis na odznaky

Lis na odznaky SDHP-N4. Pneumatický lis na odznaky PRIME SDAP-N22. Nástavce pro multifunkční vysekávač MSP. Dokáže si ho ktokoľvek poskladať za niekoľko málo minút. Jak používat lis na odznaky a dosáhnout nejlepších výsledků?


Přehledný návod v češtině jak vyrábět lisované odznaky. Pokud vás zajímá, jak se vyrábějí placky. Jednotlivé matrice jsou vyměnitelné a je možné je objednat jednotlivě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Manuální lis na výrobu placek. Balení obsahuje pouze vlastní lis s kolejnicí. Součástí nejsou žádné matrice ani komponenty.


Ty je třeba dokoupit zvlášť. Chcete vyrábať odznaky doma? Zaujíma vás, ako funguje samotný proces výroby? Zařízení dodáváme s matricemi o průměrech mm, mm či mm. Kvalitný lis na odznaky.


Tento kvalitný lis na odznaky slúži na cenovo výhodnú výrobu odznakov. V lise je možné meniť matrice podľa potreby. Všetky dostupné matrice na výrobu odznakov si môžete pozrieť v našej ponuke.


Pre koho je lis na odznaky určený? Matrice pro lisy na odznaky. Náhradní matrice pro lisy BPa N1. Na e-shopu ReklamniTechnologie.


Našim hlavným predmetom činnosti je výroba odznakov - buttonov a magnetiek. Odznaky alebo magnetky, ktoré majú dlhú históriu v zámorí, sa čoraz viac uplatňujú na našom trhu ako reklamný predmet, s ktorým je možné osloviť davy ľudí za veľmi priaznivú cenu. Vlastnosti lisu na odznaky SDAP-N22: - Velice rychlá a snadná výměna matric. BP je pevný kovový lis s kvalitní rukojetí, který slouží k cenově výhodné výrobě odznaků.


Zařízení je možno osadit matricemi o průměrech mm, mm, mm či mm. Pro zaměstnance Pedagogické fakulty MU je možnost k vypůjčení lisu na výrobu placek. Predám úplne nový lis na odznaky a mm, 32mm alebo mm matricou. Môžte začať rovno s výrobou. K tomu ešte pridám spotrebný materiál - 4prázdnych odznakov.


Taktiež dokážete vyrábať nie lne odznaky ale aj magnetky a ďalšie reklamné predmety. Predám nový, nepoužitý, ešte zabalený lis na výrobu odznakov s rozmerom cm. Balenie obsahuje okrem lisu a matríc aj návod na použitie a montážnu sadu (imbusové kľúče a skrutky). Tento lis okrem buttonov, odznakov, dokáže vyrobiť aj magnetky, zrkadielka, kľúčenky a iné reklamné predmety. Rozkliknutím na banery vyššie sa dostanete k jednotlivým cenníkom výroby či už odznakov so špendlíkom, s magnetom, so zrkadlom, s otváračom na fľaše alebo s plastovou sponou.


Ceny máme zverejnené a neskrývame žiadne poplatky za výrobu - uvedené ceny sú za hotové odznaky vrátane potlače. V prípade doručovania prepravnou. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky