pondělí 24. září 2018

Džbán na pivo skleněný

Sledujte nás na Fcb Vše o nákupu. Objelitry (piva). V internetovém prodeji exkluzívně v našem obchodě!


Vyberte si skleněný džbán na pivo a vylepšete si svoji sobotu nebo neděli točeným pivem z pivního džbánu. Mějte na paměti, že takový džbánek na pivo má být dostatečně velký, aby se do něj vešla alespoň tři točená piva. Dvoustěnný skleněný džbán DOBLO 7ml je vhodný k podávání studených i teplých nápojů, díky designu dvou stěn vydrží nápoj ve džbánu déle studený nebo teplý. Dodáváme s návodem k použití.


V případě zájmu je možné zakoupit pouze pípu na pivo nebo pouze sklěnený džbán na pivo. Tenhle pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Tenhle skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Tenhle 5l skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit.


Džbán na pivo skleněný

Balónkem dodáte potřebný tlak a už se jen těšíte na první doušek. Hodí se na pivo , víno i nealko nápoje na jakoukoli zahradní párty. Luxusní skleněný džbánek Bernard s patentním uzávěrem obsahující nefiltrovaný ležák, pivo s výrazným řízem a jemnou kvasnicovou chutí i vůní.


Dvoulitrový džbánek žádejte u svého hostinského, který čepuje pivo BERNARD. Džbán se hodí na zahradní grilov. Pak zkuste skleněný džbán s pípou na deset piv. Keramická zátka zajistí čerstvost piva během transportu a jednoduchá pípa s pumpičkou zajistí čerstvě točené pivo přímo doma.


Džbán na pivo skleněný

Je džbán na deset piv příliš velký? Pak se zkuste se podívat na menší džbánek s keramickou zátkou, který se vejde do každé lednice. Pokud preferujete šťávy přímo z ovoce a zeleniny, tak oceníte vyluhovací síto které zasahuje téměr do poloviny lahve. Skleněný džbán k přípravě osvěžujících limonád.


Patentní uzávěr nedopustí rozlití ani v lednici. Kč Pivní Dárky Natur keramický džbánek na pivo béžový 2L Skladem. Detail produktu Do obchodu. Přijdou kamarádi na zápas? Potřebujete prostě dostatek piva a nehodláte se spokojit s lahvovým?


Zde naleznete pivní džbány ze skla i keramiky, které nejen bezpečně dopraví pivo od výčepu k vám domů, ale uchovají ho i krásně studené a čerstvé. Vhodný především na studené nápoje. Lze doplnit také ručně malovanými sklenicemi ve stejném vzoru. Dá se běžně používat a mýt běžným způsobem. Nevhodné do myčky na nádobí.


Praktický skleněný džbánek na mléko s uchem je vhodný zejména pro servírování mléka ke kávě, ale i dalších tekutin jako je víno, voda nebo ovocná šťáva. Výlevný zobáček umožňuje snadné přelití tekutiny do sklenice nebo šálku. Popis: pískovaný, zlaté zdobení.


Džbán na pivo skleněný

Míchací sklenice obsah l. Znáte to – parné letní odpoledne se pomalu přehouplo do teplého večera a vy máte chuť jej strávit na balkoně, terase či zahradě. Jistě vás může osvěžit výborná domácí limonáda, ale pivo možná bude o trochu. Na skle je vylisovaná značka 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky