středa 26. září 2018

Hranolkovač

Hranolkovač

Hodnocení produktu:. K dokonalé přípravě tohoto oblíbeného pokrmu vám skvěle pomůže tento hranolkovač. S ním připravíte hranolky během chvilky. Jak se hranolkovač používá?


Hranolkovač

Připravte si brambory, už je jen na vás, zda budou oloupané nebo neoloupané, poté postupně jedno bramboru za druhou protlačte skrz hranolkovač. This feature is not available right now. Please try again later.


Potom ich stačí už iba osoliť a môžete podávať s chutným dresingom. K dokonalej a rýchlej príprave tohto obľúbeného pokrmu vám skvele pomôže tento hranolkovač s ktorým pripravíte hranolky behom chvíľky. Ako sa hranolkovač používa? Pripravte si zemiaky, ktoré si vopred olúpete alebo ich kľudne nakrájajte v šupke.


Hranolkovač

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Profesionální hranolkovač je vyrobený z vysoce odolné oceli. Pevná konstrukce je stabilní, zvládne vysoké zatížení. Kráječ na brambory - hranolkovač se snadno ovládá i udržuje. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Super doplněk do kuchyně! Tento hranolkovač vám usnadní nejen čas, ale také práci! Stačí použít tento hranolkovač.


Slouží především pro přípravu hranolek, které nakrájí! Oloupanou bramboru protlačte skrz hranolkovač. Díky tomuto hranolkovači budou připraveny snadno a rychle. Především pro přípravu hranolek. Super doplnok do kuchyne!


Hranolkovač vám usnadní čas, ale i práci. Slúži predovšetkým na prípravu hranoliek, ktoré nakrája! Ošúpaný zemiak pretlačte cez hranolkovač.


Prodám úplně nový mechanický protiskluzový hranolkovač brambor, batátů, cuket, červené řepy. Jedním stlačením páky jsou hranolky hotové. Velmi rychlé a jednoduché. Materiál nerez kov a plast, rozměry 24x14x11cm, velikost otvorů mřížky 3x3cm. Součástí balení je náhradní mřížka.


Hranolkovač

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky