úterý 18. září 2018

Džbán na pivo 3l

Skleněný džbán na pivo s pípou - litrů. Tenhle 5l skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Balónkem dodáte potřebný tlak a už se jen těšíte na první doušek. Džbán se hodí na zahradní grilov. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Keramický džbán na pivo 3l. Krásný kameninový džbán na 3l piva. Na ozdobu nebo pro odnos piv z hospody domů.


Hodnocení produktu:. KERAMICKÉ DŽBÁNY, DŽBÁNY NA PIVO. Sháníte ručně točený keramický džbán na pivo , na víno, na limonádu nebo třeba na mlíko? Sklenice na pivo džbán Gastro Sauerland 3ml cejch.


U nás si můžete vybrat z široké nabídky keramických džbánů nejrůznějších tvarů, objemů a barevných provedení. Sledujte nás na Fcb Vše o nákupu. Obchodne podmienky Slovensko. Vyrobené z bezolovnatého krištáľu.


Nemožno umývať v umývačke riadu. Asi každý pozná príslovie: Tak dlho sa chodí s džbánom po. Každé pivo je jiné, každé pivo je z jiného pivovaru.


Stupňovitost piv je od 10° do 14°. Ve výběru jsou pouze světlá nebo polotmavá piva. Minimální trvanlivost piv je min. Zhlédněte krátké video o tom, jak se na hrnčířském kruhu vytáčí keramický džbán. Nejprve se potřebné množství řádně propracované keramické hlíny hodí na stře.


Vynikající stav bez sebemenších oťuků. Toto zboží je zhotoveno v naší podkrkonošské rytecké dílně v Čisté u Horek. Přijdou kamarádi na zápas?


Potřebujete prostě dostatek piva a nehodláte se spokojit s lahvovým? Zde naleznete pivní džbány ze skla i keramiky, které nejen bezpečně dopraví pivo od výčepu k vám domů, ale uchovají ho i krásně studené a čerstvé. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Do retro džbánu se vejdou celá čtyři piva, díky pákovému uzávěru, keramické zátce a gumové podložce se pivo nejen nevylij.


Nový půllitr Pilsner Urquell vznikl v dílně Ronyho Plesla, jednoho z nejúspěšnějších a nejznámějších českých sklářů. Servírovací džbán vhodný na dětské oslavy, k bazénu, na pláž a kamkoli, kde pobíhají děti a hrozí rozbití a následné poranění. Dobře odolává čisticím prostředkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky