pátek 21. září 2018

Pračka whirlpool chyba f6

Get Whirlpool Spare Parts. Free Shipping Available. Podívejte se, co odborník doporučil mamince ve stejné situaci. ADG 62FD fungovala bezproblémově a najednou se objevila chyba FE4.


Dobrý den, pokud je to pračka Whirlpool , měl jsem podobný problém. Na myčce Whirpool se mi znázornila porucha F7. U myčky začala naskakovat chyba s čílem F která má dle brožurky znamet, že je přerušen.


Závada: chyba Fu většiny programů, máme odzkoušený. Zavolal jsem známého sevisáka a ten mě nadiktoval v určitém postupu otáčet programátorem a mačkat různá tlačítka a chyba se tím resetuje. Je to údajně chyba přetížení motoru. Může být trvalá, ale mě to udělalo již třikrát a vždy pomohlo. Chyba hladinového spínača Ak elektronika detekuje počas pracieho cyklu, že kontakt hladinového spínača pre hladinu vody na pranie sa zároveň prepína na zapnutý a vypnutý stav počas sekún zobrazí sa táto chyba.


Možné príčiny: Skontrolujte hodnotu odporu na kontaktoch hladinového spínača. Chybové kódy myček Whirpool “ Pavlína 14. Whirlpool je americká značka a jednotka vo výrobe bielej techniky, domácich spotrebičov a rôznych vybavení v domácnosti. Vo väčšine spotrebičov má zavedenú funkciu 6. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu.


Zkontrolujte kabeláž mezi hlavní řídicí karty a měniče Zkontrolujte, zda bloky konektor na obou kartách Vyměňte kartu měniče. F Chyby signalizované pračkou. Netušíte, co by s tím mohlo být?


Když jsem pračku dala na vymáchání a pak odstředění, pračka bylo slyšet, že vypouští vodu, ale už ji nenapustí a zobrazí se F08. Takže program vůbec neproběhne. Looking For Whirlpool ? Zmywarka Whirlpool pobiera wodę i po chwili wylewa, wyświetla błąd Fi miga razy dioda start. Mám poruchu myčky Whirlpool. Jedną z możliwych przyczyn jest uszkodzony mikrowłącznik badający położenie kół.


Porucha pračky Fuž rozebírají maminky na webu eMimino. Někdy stačí myčku úplně vylít, nejlépe dnem vzhůru, a poté ji nechat alespoň jeden den otevřenou vysušit. V návodu tato chyba není popsána. Program se zapne,myčka vypustí vodu,pak má snahu se napustit,čerpadlo běží,ale nenapustí se.


Je možné že by byl špatný ten ventil na napouštěcí hadici? Napouštěcí hadice je origo s aquastop. Mám vstavanú umývačku riadu bez displeja š. Nedávno začala počas umývacieho programu pípať – v manuále som našla postup ako to zastaviť a čo by tá chyba mohla znamenať (upchatie filtrov) – všetko čo sa dalo sa vybralo a prečistilo ale.


To znamená, že na velké řemenici je magnet a na nádrži jazýčkový kontakt, který dává impuls do řídící jednotky. Vypodlož držák snímače tak, že bude zase spínat a je vystaráno. Pračka má snímání polohy bubnu.


Price Match Promise on Genuine Whirlpool Spare Parts.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky