čtvrtek 6. září 2018

Co2 bombičky do vzduchovky

COolejová 12g bombička je určena do vzduchových pistolí, vzduchových pušek a také do airsoftových pistolí. Od PCP se liší v tom, že místo vzduchu je pohání COplyn, který se nachází v bombičce. Je jednorázová a po vystřílení ji vyhodíte.


Pokud vám dochází COplyn, objednejte si v Armedu další CObombičky. Kromě CObombiček do vzduchovek nabízíme také redukci na menší bombičky 12g. CObombičky do zbraní Bohumín Zaujal Vás náš e-shop a chtěli by jste podobný, pak zavolejte na tel.

COvzduchovky obsahujú plynové, najčastejšiegramové bombičky. Tá ovplyvňuje skupenstvo a tlak v CObombičke a preto je najlepšie používať tieto vzduchovky v teplotách okolo stupňov Celzia. Výhodou takýchto zbraní je aj ich nízka hlučnosť. Dlhé vzduchovky s pohonom plynom COsú veľmi tiché a presné. Jednotkou na trhu v tomto segmente je Nemecká firma Umarex, ktorá vyrába pod licenciami známych svetových výrobcov ostrých zbraní a snaží sa zachovať autentickosť voči originálu.


Jsme odborníci na zbraně a střelivo. Přibližně stejnou dobu se věnujeme střelbě na závodní úrovni, tomuto sportu rozumíme a rádi vám pomůžeme s výběrem. Cobombičky pro vzduchové zbraně a airsoftové zbraně s pohonem na CO2.

Největší pozornost ale budí luxusní výrobky od německé společnosti UMAREX vyráběné v licenci italské firmy Beretta, renomované švýcarské firmy Hämmerli a také špičkové modely Walther. Diabolky, kuličky a CObombičky , Kentaur Zbraně. Dôležitým faktorom pri používaní týchto zbraní je teplota.


Průraznost ovlivňuje tvar dopadové plochy diabolky (kulový, plochý, se špičkou). Kontejner na malé 12g CObombičky pro vzduchovky Umarex. Adaptér se našroubuje místo velké 88g bombičky.


Počet plnohodnotných výstřelů: Balení. Obsahuje potravinářský oxid uhličitý. Bombička COdo vzduchovky a podobných zbraní.


Fungují na podobném principu jako klasické vzduchovky , ale rozdíl je v pohonném plynu. Důležitým faktorem při používání těchto zbraní je teplota. Vzduchovky COobsahují plynové, nejčastěji 12-gramové bombičky. Ta ovlivňuje skupenství a tlak v CObombičce, a proto je nejlepší používat.


Model CR600W je určený na CObombičky , disponuje zásobníkem a jednorannou redukci. Nulový zpětný ráz a nízká hmotnost. Pohání je stlačený plynný COv bombičce.


Ta je jednorázová a po vystřílení ji vyhodíte. Díky nulovému rázu je vzduchovka na COmaximálně přesná.

COnejvíce vyhovuje teplota plus mínus °C a více, kdy podá ideální výkon. Vzduchové pistole na CObombičky se těší největší oblibě a jejich sortiment se neustále rozšiřuje. Poháněná plynem CO– v tomto případě se jedná o velmi komfortní systém střelby. Zdrojem pohonu střeliva z hlavně je stlačený plynný COv bombičce.


CO, sifonové a šlehačkové bombičky , sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky