čtvrtek 19. prosince 2019

Razítka na sušenky zvířátka

Razítka na sušenky DELÍCIA. Víte, proč patří křehké máslové nebo kakaové sušenky mezi nejvděčnější cukrovinky? Perfektně se totiž hodí pro celou řadu příležitostí - jsou skvělým pohoštěním pro nečekanou návštěvu a přijdou vhod jako sladké zakousnutí v pauze na kávu nebo čaj, ke kterým se pro svou jemnost ideálně hodí. RAZÍTKO NA SUŠENKY ZVÍŘÁTKA. Vynikající pro snadnou přípravu dekorovaných domácích sušenek.


Souprava obsahuje razítko, originálních snadno vyměnitelných dekorů a kulaté vykrajovátko. Dekory jsou uloženy v zásobníku razítka. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu a silikonu, vhodné do myčky. V nabídce též sada vykrajovátek s razítkem s vánočními motivy a motivy perníkových panáčků. Dětské Vánoční Zvířátka Mix Na skladě.


Položek k zobrazení: 43. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jako jedni z mála firem si na vyráběné válečky a razítka sami zhotovujeme návrhy a následně gravírujeme.


Razítka na sušenky zvířátka

Tudíž nám nedělá problém zhotovit váleček nebo razítko na míru, dle Vašeho požadavku. Je možné gravírovat jakékoliv motivy, jména, vlastní texty, firemní loga atd. Vykrajovátka na sušenky ve tvaru zvířátek jsou skvělé pro přípravu pohoštění na dětské oslavy. Jsou pečlivě vytvarované a vykrojíte s nimi zvířátka , která budou vypadat jako živá.


Přípravu pečiva můžete pojmout i jako výuku, při které zábavnou formu nučíte své děti, jaké zvířatka najdeme u nás a v. Upekla jsem mu sušenky se zvířátky. Kuchyňské kráječe Ukaž více. Nůžky na drůbež Metaltex Poultry. Se vzniklým těstem se krásně pracuje.


Razítka na sušenky zvířátka

Sušenky nemění tvar při pečení, takže můžete dětem pro radost vykrájet zvířátka , použít razítka na sušenky , nebo celou dávku použít jako skořepinu na koláč. Vše smíchejte v robotu, nechte nejméně hodiny proležet. Zchladlé těsto vyválejte na cca mm tloušťku.


Nakupujte razítka , stroje, sušenky , zvířátka výhodně na internetu. Pohodový nákup i bez registrace. Přeneste svou dětskou zálibu v razítkování nyní i do kuchyně.


Pečení sušenek se stane chutnou a zábavnou činností. Je to jednoduché, stačí nasadit silikonové razítko na dřevěnou rukojeť a obtisknout jej do připraveného těsta. Děti budou takového pečení milovat a vždy Vám při něm pomáhat.


Zdravím koupila jsem si od Tescomy razítka na máslové sušenky , ale výsledek tak nějak neodpovídá tomu, co je vidět v reklamním spotu pečení není můj koníček, když už, tak tak naleju těsto na plech nebo do bábovkové formy, sušenky jsem nikdy nezkoušela, takže nemám představu, v čem je problém. Tyhle sušenky si děti zamilují! Zapojte celou rodinu, stačí si jen vybrat jedno ze šesti zvířátek a tvoření může začít.


Na domácí sušenky si připravte máslové nebo perníkové těsto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky