úterý 17. prosince 2019

Rychlovarná konvice s termoregulací test

Rychlovarná konvice s termoregulací test

Touto hodnotou disponuje i náš modelový výrobek společnosti Gallet, s vařením si tak poradí poměrně rychle. Jelikož šálek lahodné kávy nebo chutného čaje si dopřeje každý a někdy i několikrát denně. Elegantní konvice s termoregulací nastavení teploty v rozmezí °C - 1°C s krokováním po °C a funkcí udržení teploty až po dobu minut. Základna je otočná o 360°C, takže nemusíte řešit, kterým směrem do ní konvici umístíte. Rychlovarná konvice vyžaduje ke svému provozu poměrně značné množství energie.


Obecně platí, že čím vyšší je příkon, tím rychlejší je i ohřev, ale i náklady na elektřinu. Pomohl vám náš test rychlovarných konvic? Pokud ano, budeme velmi rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu, recenzi, zkušenost či hodnocení vámi zakoupeného produktu dole v komentářích na této stránce. Pomozte i ostatním s výběrem kvalitní varné konvice. Možná právě váš názor bude tím rozhodujícím faktorem.


Je vybavena snadno vyjmutelným filtrem proti vápenatým usazeninám, kontrolním světlem, vyklápěcím víkem a dalšími záležitostmi, co má každá správná rychlovarná konvice mít. Elegantní skleněná rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou pomůže s přípravou vody ať potřebujete studenější vodu na dětskou kašičku nebo zelený čaj či vařící na čaj černý. Výhodou je také středový kontakt, který umožňuje nasadit konvici v každé pozici. To nie je vlastne “výtka” k tomuto modelu, platí pre všetky sklenené. I přes tento základní princip aktuální test spotřebitelského časopisu dTest u osmnácti vybraných modelů různých značek a cen objevil několik nedostatků.


K výbavě konvice patří filtr, prostor na kabel v podstavci konvice , a ukazuje i hladinu vody. Nebudete tedy vařit nedostatek, ale ani zbytečně velké množství vody. Konvice s termoregulací mají většinou také paměťovou funkci,“ upozorňuje Monika Řezníčková, „pokud si nastavíte, že chcete, aby konvice ohřívala na určitý stupeň, protože je to pro vás nejčastější teplota, konvice si to pamatuje, nemusíte pokaždé nastavovat znovu.


Všechny konvice disponují: kvalitním značkovým konektorem, pojistkou proti zapnutí bez vody, ohřevem pod nerezovým dnem, možnost uschování přebytečného kabelu v podstavci. Výjimky najdete pouze u stroje Tefal s filtrem. Ve srovnání s jinými konvicemi je ale ve stojanu nestabilní. Má dvojnásobný bezpečnostní systém, takže se nemusíte bát případu přehřátí ani spuštění bez dostatku vody. Má bezpečnostní uzavíratelné víko.


Je to jednoduchá konvice za dobrou cenu. Nečekejte od ní pokročilé funkce, slouží jen k uvaření vody. Konvice má tichý cho modré osvětlení a kvalitní zpracování. Značka CONCEPT je česká značka, získáte kvalitu s atraktivním designem za přijatelnou cenu, rychlý a kvalitní servis.


Víte, která je nejlepší a zároveň nejbezpečnější? Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat rychlovarnou konvici. Vybrali jsme pro Vás Rychlovarné konvice. Většinou jde o plastové konvice. V této cenové kategorii nechybí ani ukazatel.


Rychlovarná konvice s termoregulací test

Jakmile se konvice po dovaření vody vypnula, infrateploměrem jsme změřili teploty na povrchu varné nádoby, víka a držadla. U konvic s nastavitelnou teplotou jsme zjistili, zda ji při ohřevu dodrží. A spíše pro formu jsme všechny i zvážili. Rozdíl mezi nejtěžší a nejlehčí je více než půl kilogramu.


Obzvlášť v zimních měsících, kdy je třeba zahřát se horkým nápojem se konvice často ani na chvíli nezastaví. Abyste nemuseli neustále vodu převařovat, investujte rychlovarné konvice s regulací teploty. Jaký čaj máte nejraději?


Rychlovarná konvice s termoregulací test

Díky inteligentnímu podstavci už nebude žádný váš požadavek přehnaný. Vše si nastavíte tak, jak to máte rádi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dvouplášťová chytrá konvice s termoregulací Minimalistický design v nerezovém provedení ozdobí každou kuchyni. S objemem litr, regulací teploty a ovládáním na rukojeti se stane elegantním a užitečným pomocníkem při přípravě všech horkých nápojů.


Chytré hodinky a náramky jsou hit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky