čtvrtek 26. prosince 2019

Vosk na auto

Karnaubský vosk na auto. Jedná o prémiové přírodní vosky vyráběné z brazilské palmy Copernicia Cerifera. Pokud hledáte nekompromisní kvalitu pro svého čtyřkolého miláčka, je karnaubský vosk ideální volbou. Ukázka vosku na autě, půlka automobilu navoskovaná a druhá bez vosku. Kvalitní vosk a jeho kvalitní příprava (příprava povrchu) dlouhodobě chrání karoserii auta a pomáhá Vám.


Vosk na auto

Pracujeme s celou řadou syntetických i přírodních vosků. Toto je jeden z cca 20-ti vosků z naší nabídky. Jedná se o japonského výrobce velmi kvalitního vosku z dlouholetou tradicí.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Leštěnka s voskem, která rozzáří a ochrání lak Auto Fi.


Vosk na auto

Tento výnimočný, leštiaci vosk na auto sa stal víťazom v mnohých súťažiach a využívajú ho tí najväčší profesionáli. Je pravdepodobné, že to, čo voláte vosk , je reálne sealant. To však nemení nič na tom, že pre tému dnešného článku oba typy produktov splnia svoj účel. Chránia lak karosérie pred škodlivým žiarením slnka, pôsobením.


Chráněný povrch je výrazně tvrdší, tím pádem odolnější proti mechanickému poškození - škrábancům, oděrkám a ťukancům od kamínků. Povrch laku zároveň dokonale uzavře. Tekutý vosk se chemicky naváže na karoserii a poskytne ji tzv. Tuhé neboli tvrdé vosky jsou nejběžnější variantou pro voskování auta. Bývají ve formě tuhé pasty, která se ručně nanáší na lak auta pomocí aplikátoru.


Dodají laku hluboký lesk, odpuzují vodu i nečistoty a ochrání lak po dobu mnoha měsíců. Vosk navíc ucpává tzv. Doba, po kterou bude vosk lak vašeho auta chránit i jeho typické vlastnosti záleží zejména na složení a typu.


Nabízíme kvalitní přípravky pro ochranu i opravu autolaku od značek Koch-Chemie a Amstutz. Naleznete zde vosky a leštěnky na auto , různé druhy hrubých i jemných leštících past k odstranění škrábanců a hologramů, stejně jako potřeby pro detailing, odrezovače nebo odstraňovače silikonu. Enigma od skotských Angelwax je nejmodernější vosk na auto s příměsí keramiky a chrání až měsíců. Prístrešok na auto 5m x 3m, konštrukcia bez strechy. Hranoly majú rozmer 9cm x 9cm.


Drevo má prírodnú farbu a je pripravené k ďalším náterom. Fast drawing for everyone. AutoDraw pairs machine learning with drawings from talented artists to help you draw stuff fast. Na nanášanie vosku používajte penové aplikátory, ktoré nenasávajú vosk do seba, čím ušetríte množstvo vosku. Nikdy nevoskujte svoje auto priamo na slnku, pretože vám vosk rýchlo uschne a nebudete schopní ho dobre preleštiť, a tak nedosiahnete žiaduci efekt.


Na to, aby ste však dokázali auto naozaj kvalitne ošetriť, je potrebné mať kvalitné vybavenie, skúsenosti a dobrý vosk na auto. Máme pre vás niekoľko tipov, prečo svoje auto takto kvalitne ošetrovať a ako to robiť správne. Ako pomáha pravidelné voskovanie auta?


Pouzivam na myti bez pouziti vody ECH2O a par mikrouterek. Tuhé vosky jsou výbornou volbou pro většinu uživatelů, kteří chtějí dopřát svému auto kvalitní ochranu laku. Snadno se nanáší, rozlešťují a vynikají velmi malou spotřebou.


Vybrat si můžete z velkého množství druhů. BB Carnauba wax - vosk na auto 2ml. Tvrdý vosk Carnauba je špičkový výrobek obsahující nejkvalitnější přírodní palmový vo. Carlux - ochranný a leštící vosk 2ml.


Vosk na auto

Doporučujeme jej na tmavé i světlé laky. Možností je samozřejmě mnohem více a záleží na vás, který vosk zvolíte. Samotná aplikace vosku je jednoduchá. Svojou životnosťou prežije akýkoľvek iný autovosk za všetkých možných podmienok.


Ak hľadáte najtrvanlivejší auto vosk , Collinite Super Double coat je pre vás. Z hľadiska estetiky a balenia. Vyberte si prostředek, který osvěží, rozzáří a ochrání celý váš vůz! Lakované části, ale i skla, zrcadla, gumu, plasty nebo chromované části můžete ošetřit jediným přípravkem.


Tekutý nano vosk na se jednoduše nanáší, a kromě okamžitého efektu aktivně chrání před vznikem nových škrábanců a oděrek. Má vynikající odolnost vůči UV záření. Ak nechcete aby nezbeleli od vosku tak ten vosk na nich nenatierajte. Ani drahšie vosky ako Dodo alebo Swiss nie sú voči zblednutiu na plastoch odolné.


Alebo keď to tam už je, tak si treba kúpiť nejaký čistič plastov a je to. Jano Veľas PS: Mám na predaj Collinite 9a Nattys (po ks), to je aj dôvod prečo som ich tak vychválil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky