pondělí 9. prosince 2019

Redukční ventil o2

TECHNICKÝ TLAKOVÝ VENTIL O(kyslík) pro technické účely. Tlakový ventil je vybavený regulátorem s plynulou regulací tlaku na výstupu a ZAKONČENÝ HADICOVÝM NÁSTAVCEM. Kč (0- Kč) Dodáváno bez matice a hadicového nástavce. O, redukční ventil Os regulátorem, redukční ventil na kyslík se dvěma výstupy, redukční ventil N2O, redukční ventil AIR, regulátor průtoku AIR neboli regulátor stlačeného vzduchu, regulátor průtoku kyslíku MEDILINE.


Redukční ventil o2

Pokud stihnete pivo ze sudu vypít do dnů, bude vám pro jeho tlakování stačit kompresor a obyčejný vzduch. U déle načatých sudů doporučujeme použít COnebo N2. Kromě tlakové láhve s plynem však budete potřebovat také správný redukční ventil.


V této kategorii vám proto přinášíme redukční ventily pro CO N2. Tělo ventilu je vyrobeno z mosazi, povrchově upravené niklováním. Redukční ventil pro Kyslík. Vyzkoušeno mnoho let v provozu! Kvalitný redukční ventil na CO2.


Redukční ventil o2

U ventilů pro CO kde při svařování v chladném prostředí hrozí zamrznutínbsp;ochranného plynu, můžete vybírat z ventilů s ohřevem ochranného plynu. Welcome to our website. Kyslíkový generátor MEDICAP DUO generuje kvalitní kyslík ( O) pro dýchání. Jedná se o výrobek pro profesionální využití v léčebnách, nemocnicích, lázních a rovněž do nejrůznějších sportovních center a oxybarů. Generátor Osplňuje nejnáročnější požadavky na bezpečný provoz.


Obsahuje manometr na kontrolu vstupního tlaku, tj. POUŽITÍ Jednostupňový redukční ventil tlakové láhve je určen pro snížení tlaku plynů, získaných přímo z láhve nebo z baterie lahve na požadovaný provozní tlak. Nejlevnější redukční ventil na trhu i přesto ale dlouhá životnost. Vybaven pryžovými ochranami, které chrání manometry (tlakoměry). Popis: Jednostupňový redukční ventil tlakové láhve je bezpákový s variabilní regulací výstupního tlaku.


Redukční ventil o2

Pro každý druh plynu používáme jiný redukční ventil. Z oblasti svařování známe zejména redukční ventily určené pro plamenové svařování a řezání (kyslík, acetylen) nebo redukční ventily pro tzv. CO, Argon, Helium, směsné plyny, formovací plyny, apod). Tento ventil disponuje presnou reguláciou a konštantným udržiavaním východzieho tlaku počas celého zváracieho procesu. MediSelectII,25LQC, O2.


Je vybaven otočným manometrem, otočným průtočným výstupem, předním a bočním čtecím okénkem. Lahvový redukční ventil s voličem průtoku. Otočný manometr poskytuje jednoduchou kontrolu tlaku plynu v lahvi. Ventil redukční FM – Os manuálním dotahováním obj.


Redukční ventil o2

Ventil s tlakovým výstupem a přednastaveným výstupním tlakem. Snadnou kontrolu tlaku plynu v láhvi umožňuje integrovaný otočný manometr. Ventil se vyznačuje snadnou údržbou i kompaktním designem v moderním provedení. Nabízíme k redukčním ventilům i širokou škálu příslušenství a náhradních dílů.


NAŠE ŽÍZNIVÉ OKÉNKO MŮŽETE NAVŠTÍVIT KAŽDÝ PRACOVNÍ DEN. Děkuji za vysvětlení ale ještě se na něco zeptám. Přeci všude kde sváří nerez tak si myslím že používají Argon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky